Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Brunch på Fåfängan

8 januari, 2017 kl 13:30 till 16:00

| Gratis

Vad kan vara en bättre start på året än en härlig gratisbrunch på Fåfängan i Stockholm? God glutenfri mat, trevligt sällskap och roliga idéer på vad år 2017 ska bjuda på.

Vi i SCUF Stockholm önskar att fler medlemmar vill ta del av våra härliga aktiviteter och kanske till och med ta steget att engagera sig tillsammans med oss i styrelsen. Vi behöver alltid fler drivna medlemmar som har viljan att hjälpa andra i samma situation som en själv, som har roliga idéer eller som bara vill träffa fler vänner!

Vi vill därför bjuda in dig som är över 15 år till en härlig brunch tillsammans med oss, där vi berättar mer om vårt arbete, vad det innebär att engagera sig i SCUF och allt roligt som du får vara med om som aktiv medlem. Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Anmäl dig och få svar på alla dina frågor, lär dig med om SCUF och vår styrelse i Stockholm, träffa nya vänner eller bara njut av en fantastisk brunch i en härlig miljö!

Anmälan

Anmäl dig via formuläret längst ner på sidan, eller genom att maila stockholm@scuf.se. Skriv under Övrigt varför du vill vara med på aktiviteten (vad du är nyfiken på att få veta mer om under brunchen). Sista anmälningsdatum är den 28 december.

OBS! Det finns bara ett FÅTAL antal platser.

 

Detaljer

Datum:
8 januari, 2017
Tid:
13:30 till 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Category:

Arrangör

SCUF Stockholm
E-post:
stockholm@scuf.se
Webbplats:
scuf.se/medlemsforening/stockholm/