Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Förbundsårsmöte 2017

juni 9, 2017 @ 17:30 - juni 11, 2017 @ 14:00

Gratis
Illustration av ett förbundsårsmöte
På grund av attacken i Stockholm den 7 april kunde SCUF:s förbundsårsmöte inte genomföras planerat datum, 7-9 april. Förbundsårsmötet har istället flyttats till den 9-11 juni.
Träffa medlemmar och var med och påverka

Förbundsårsmötet är en stor nationell medlemsträff där du har kul och lär känna andra medlemmar. Du bestämmer tillsammans med andra hur verksamheten ska se ut och vilka som ska leda förbundet under det kommande året. Det blir en helg med massor av roliga aktiviteter och gemenskap!

Sara Eriksson och NCFU
Deltagare på förbundsårsmötet 2016.

Aldrig varit på ett årsmöte? Du kommer lära dig allt du behöver kunna. Målet är att det ska vara så enkelt och roligt som möjligt att delta!

Tid och datum

Fredag 9 juni till söndag 11 juni 2017. Helgen börjar med middag på fredagen och avslutas efter lunch på söndagen.

Plats

Bosön på Lidingö, Stockholm.

Resor

Gemensam buss till Bosön från Stockholm Centralstation klockan 17:30 på fredagen. Buss tillbaka på söndagen är framme på Stockholm Centralstation klockan 14.00. Till och från Stockholm tar du dig på egen hand. Reseersättning för ombud ges för mellan 500-1000 kronor per person.

Kostnad

Deltagande är kostnadsfritt för ombud, förbundsstyrelsen, valberedning och verksamhetsrevisor. Ombud är representanter från medlemsföreningar och kan yttra sig, ge förslag samt rösta när beslut ska tas. Se nedan hur du anmäler intresse för att delta.

Anmälan

Kontakta din medlemsförening eller mejla till kansli@scuf.se om du är intresserad av att delta. Hör av dig så snart som möjligt och absolut senast 10 maj 2017.

Nomineringar

Inför förbundsårsmötet kan du nominera till förbundsstyrelsen och till verksamhetsrevisor. Du kan föreslå dig själv eller någon du tycker passar för rollen. Nomineringar ska skickas in till val@scuf.se senast 31 januari.

Motioner

Som medlem kan du skicka in motioner, förslag på vad SCUF ska göra eller ha för åsikt. Beslut om förslaget tas på förbundsårsmötet. Behöver du hjälp att skriva kan du kontakta kansliet. Skicka in motioner till styrelse@scuf.se senast 31 januari.

Möteshandlingar

Förslagen inför förbundsårsmötet kallas för möteshandlingar. Du kan läsa möteshandlingarna här:

Möteshandlingar

Mer information

Mer praktisk information skickas till anmälda deltagare. Hör av dig till kansli@scuf.se om du har frågor om förbundsårsmötet.

Läs mer om SCUF:s förbundsårsmöte här

Förbundsårsmöte Illustration

Detaljer

Start:
juni 9, 2017 @ 17:30
Slutar:
juni 11, 2017 @ 14:00
Kostnad:
Gratis

Arrangör

SCUF
Telefon
073 595 33 46
E-post
info@scuf.se
Visa Arrangör-webbplats