Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Förbundsårsmöte 2018

april 13, 2018 - april 15, 2018

Gratis
Illustration Förbundsårsmöte

Gör din röst hörd – vi ses i skara!

Välkommen att delta på förbundsårsmötet 2018.

Den 13-15 april samlas Svenska Celiakiungdomsförbundets (SCUF) medlemmar på Axevalla Folkhögskola utanför Skara i Västergötland. Då är det dags för förbundsårsmöte! Det är en stor nationell medlemsträff där du lär känna medlemmar från runtom i landet.

Med roliga aktiviteter och gemenskap firar vi ännu ett år med SCUF! Deltagarna granskar året som varit, tar beslut om hur SCUF ska arbeta framöver och väljer vilka som ska leda förbundet under det kommande året.

Om helgen

Anmälan

Gör en intresseanmälan, maila till info@scuf.se eller kontakta din medlemsförening om du vill delta. Anmälan är inte bindande och du kommer att kontaktas med mer information. Gör en intresseanmälan så snart som möjligt och allra senast 13 mars.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Vinnarlag på förbundsårsmötets frågesport
Förbundsårsmötet 2017, vinnarlag i frågesport.
Vem kan delta?

Alla medlemmar kan delta, antingen som observatör eller ombud. Du kommer att lära dig allt du behöver veta! SCUF är ett förbund där alla kan vara med. Det ska vara så enkelt som möjligt för att göra sin röst hörd.

Schemat för helgen

På fredagen träffas alla deltagare på Axevalla Folkhögskola och på kvällen hålls får en introduktion till helgen . Förbundsårsmötet börjar lördag morgon och avslutas på söndagen. Under lördagskvällen har vi kul och äter god mat tillsammans.

Resor och kostnader

Till och från förbundsårsmötet tar du dig på egen hand. Resor för ombud ersätts med maximalt 400 kr för resekostnader mellan 600-1000 kronor per person. Deltagande är kostnadsfritt för ombud, förbundsstyrelsen, valberedning och verksamhetsrevisor.

Möteshandlingar

Möteshandlingarna innehåller allting som kommer tas upp på förbundsårsmötet. På så sätt kan alla medlemmar veta vad förbundsårsmötet kommer ta beslut om och de som ska delta förbereda sig.

Läs möteshandlingarna

Mer information

Mer information kommer upp inom kort och praktisk information skickas till anmälda deltagare.

Du kan också maila frågor till info@scuf.se.

SCUF:s förbundsårsmöten

Detaljer

Start:
april 13, 2018
Slutar:
april 15, 2018
Kostnad:
Gratis

Plats

Axevalla Folkhögskola
532 72 Axvall Sverige + Google Map
Telefon:
0511-26 970
Visa Plats-webbplats

Arrangör

SCUF
Telefon:
073 695 33 46
E-post:
info@scuf.se
Visa Arrangör-webbplats