Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Mat för livet-mässan 2017

10 november, 2017 kl 11:00 till 11 november, 2017 kl 16:00

| 60kr
Mat för livet-mässan 2017

Kom till SCUF:s monter

SCUF kommer att ha en monter på Mat för livet-mässan i Stockholm. Dit är alla barn och unga på mässan varmt välkomna. Få en liten present, köp med dig något fint, lär dig mer om SCUF och ta reda på vad som är på gång runtom i landet. Här kan du träffa andra medlemmar och prata med förbundsstyrelsen, som gärna berättar om kommande vinterläger och sommarläger. Passa även på att fråga om att vara lägerledare eller anordna aktiviteter.

Mat för livet är ett nästan unikt tillfälle att träffa barn och unga med celiaki från runtom i landet. Ta en paus från provsmakande av glutenfria produkter för att pyssla och umgås med oss!

Överraskning, lördag klockan ett

Vi hoppas att så många barn och unga som möjligt kan samlas vid SCUF:s monter på lördagen. Klockan ett kommer vi ta en gruppbild och det kommer hända något där som du inte vill missa!

Lördag 11 november klockan 13.00, SCUF:s monter

Resor till Mat för livet

Medlemmar reser från runtom i landet till Mat för livet, följ med du också!

Om Mat för livet

Mat för livet-mässan anordnas årligen av Svenska Celiakiförbundets Stockholmsförening, på Kistamässan i Stockholm. Det är ett väldigt populärt event där personer med celiaki kan provsmaka och köpa glutenfria produkter direkt från producenterna. Du går inte hem hungrig!

Mer information

Detaljer

Börjar:
10 november, 2017 kl 11:00
Slutar:
11 november, 2017 kl 16:00
Pris:
60kr

Plats

Kistamässan
Stockholm, + Google Map

Arrangör

SCUF
Telefon:
08-562 78 807
E-post:
info@scuf.se