Styrelsen

På varje stormöte väljer medlemmarna fram vår regionstyrelse. Styrelsen är den grupp SCUF-medlemmar som planerar och ansvarar för alla spännande aktiviteter. Styrelsen har även kontakt med kansliet och Förbundsstyrelsen.

Det är ett kul och givande uppdrag att engagera sig i en medlemsförening. Om du är intresserad, vill veta mer eller har frågor: mejla till dow@scuf.se

Följ oss gärna på vår Facebooksida där vi lägger upp info löpande om vad som händer i området.

Här är vi som för tillfället sitter i styrelsen

Halloj! Jonna heter jag och är styrelsens kassör. På 19 höstar har jag nu äntligen tagit klivet från skolvärlden till arbetslivet och jobbar bl.a. på Eriks Gondolen i Stockholm samt Broken Dreams bar & brasseri i Borlänge. Att resa, segla och gå på äventyr är mina stora intressen i livet förutom att ligga i sängen en hel dag och kolla på Netflix.
Jag är engagerad i scouterna som ledarassistent och i år var första gången jag var ledare på Scuf sommarläger.
Har ni fler frågor om mig eller min position i styrelsen så hör gärna av er.

 

 

 

 

 

 

Sandra här! 26 år ung och sitter denna period som kassör i SCUF D.Ö.W. Detta är andra året jag sitter med i styrelsen, så har hunnit bli lite varm i kläderna. Jag sitter även med i SCF Dalarna som SCUF-ombud, för att vi ska kunna ha ett så bra samarbete som möjligt!

Jag bor i Falun med sambo och kanin, och går termin 2 och 3 på Socionomprogrammet på Högskolan Dalarna. På fritiden umgås jag med mina nära och kära och pysslar en del med djur.

För mej är det viktigt att SCUF finns eftersom det är ett sånt stöd när man är nydiagnosticerad. Själv fick jag min diagnos i januari 2016, så jag är fortfarande relativt ny på dethär med celiaki. Men det har inte hindrat mej, och bör inte hindra någon annan att leva sitt liv som vanligt!

Jag hoppas verkligen att vi ses ute på någon av våra aktiviteter!

 

 

Hejsan! Alexandra heter jag och är ledamot i styrelsen för SCUF DÖW. Är 24 år och bor i Västerås, studerar mitt 3e och sista år till statsvetare på Högskolan Dalarna. Fritiden spenderas med vänner och familj, tränar mycket och njuter av god mat. Jag har stort intresse av föreningslivet och har några år i ryggsäcken med mig in i detta, ska bli så kul att se vad vi hittar på framöver här i DÖW. Håll koll på sidan för senaste infon.
Har ni frågor om mig eller annat så är det bara att fråga på!
 

 

 

 

 

 

 

GöranMitt namn är Göran och är ny styrelseledamot i SCUF D.Ö.W. Jag är 27 år och bor tillsammans med min sambo i Falun. Arbetar på kostymateljén på Dalateatern, ett kreativt och inspirerande yrke. På min fritid läser jag böcker, målar och filosoferar. För mig är det viktigt att SCUF finns, för jag anser att alla har rätt till mat som funkar för deras kropp. Jag hoppas att vi ses på SCUF:s aktiviteter framöver. Har ni funderingar, åsikter eller idéer, mejla till oss!

 

 

 

 

 

LisaJag heter Lisa och jag sitter som ledamot i styrelsen. Jag blev diagnostiserad med celiaki under våren 2016. Trots att det var en svår övergång så är det en lättnad för mig att äntligen få en förklaring till varför jag mått dåligt under en längre period. Jag vill engagera mig i SCUF dels för min egen skull, för att få mer förståelse för celiaki, men även för att kunna hjälpa förbundet att informera skolor och restauranger om vad som behövs för en glutenfri diet.