Social verksamhet

Följ med på aktiviteter!

Med SCUF kan barn och unga med celiaki träffa nya vänner och dela erfarenheter. På SCUF:s aktiviteter kan vi dela erfarenheter och ingen behöver oroa sig över maten. Vi har kul tillsammans och gör att det känns enklare att ha celiaki!

Har du ett förslag på en aktivitet? Kanske en bakdag, en biokväll eller en utflykt? Kontakta SCUF:s verksamhetsutvecklare om du vill anordna eller vill ge dina idéer. Maila till verksamhetsutvecklare@scuf.se.

Kommande aktiviteter

 

sommarläger 2017
Vårt populära sommarläger anordnas årligen för medlemmar 7-17 år. För många deltagare är det enda gången på året de slipper tänka på kosten, kan träffa andra barn och unga med celiaki och göra massor av roliga saker!

Sommarläger

vinterläger
Följ med SCUF till fjällen! Åk skidor på dagarna, ät god mat och var med på roliga aktiviteter tillsammans med andra medlemmar på kvällarna. Vinterlägret anordnas för medlemmar 15-29 år.

Vinterläger

Fri Från Gluten
Fri Från Gluten är en nationell medlemsträff för medlemmar mellan 15-29 år som nyligen fått diagnosen celiaki. Under en helg får deltagarna dela erfarenheter och lära sig mer om sin diagnos.

Fri Från Gluten

aktiviteter
De flesta av SCUF:s aktiviteter anordnas av SCUF:s medlemsföreningar. Det är medlemmar som anordnar aktiviteter för barn och unga i olika åldrar. Gå in på din medlemsförenings sida för att se vad som är på gång i närheten av där du bor. 

Lokala aktiviteter

Förbundsårsmöte
På förbundsårsmötet firar vi ännu ett år med SCUF, beslutar hur SCUF:s verksamhet ska se ut samt vilka som ska få förtroendet att driva förbundet.

Förbundsårsmötet

Aktiv 2017
Aktiv är en medlemsträff och utbildningshelg för medlemmar som är ideellt engagerade eller nyfikna på vad ett engagemang i SCUF kan innebära.

Aktiv!

Kika in på kalendern för att se vilka aktiviteter som är på gång!

Kommande aktiviteter