Social verksamhet

Följ med på SCUF-aktiviteter

Med SCUF kan barn och unga med celiaki träffa nya vänner och dela erfarenheter. På SCUF:s aktiviteter kan vi dela erfarenheter, kunskap och tips. Ingen behöver oroa sig över maten och vi ser till att vara förebilder för varandra samt har kul tillsammans.

Kommande aktiviteter

Har du ett förslag på en aktivitet? Kanske en bakdag, en biokväll eller en utflykt? Kontakta SCUF:s verksamhetsutvecklare om du vill anordna eller vill ge dina idéer. Maila till verksamhetsutvecklare@scuf.se.

Ridtur med SCUF Syd 2016.
Ridtur med SCUF Syd 2016.

Lokala aktiviteter

De flesta av SCUF:s aktiviteter anordnas av engagerade medlemmar i SCUF:s medlemsföreningar. De anordnar alla möjliga aktiviteter för olika åldrar. Du kan gå in på din medlemsförenings sida för att se vad som är på gång i närheten av där du bor. Som medlem har du stor möjlighet att engagera dig och vara med att anordna aktiviteter, antingen i din närmaste medlemsförening eller genom att starta en ny!

Hitta din medlemsförening

Lägerdeltagarna 7-12 år
SCUF:s sommarläger 2016. Deltagare 7-12 år.

Nationella aktiviteter

SCUF:s Sommarläger

Vår största nationella medlemsträff är vårt sommarläger. Lägret anordnas årligen och är väldigt omtyckt. För många deltagare är det enda gången på året de slipper tänka på kosten och får känna sig precis som alla andra.

Läs mer om sommarlägret

två lägerdeltagare krockar i bumperboll
SCUF:s äventyrsläger 2016.
Medlemsträffar

För att medlemmar från olika delar av landet ska ha möjlighet att träffas anordnar SCUF nationella medlemsträffar. Det är tillfällen att bli inspirerad, få nya vänner och lära sig nya saker. SCUF anordnar bland annat utbildningshelger och läger. Kolla efter kommande medlemsträffar i kalendern och prenumerera på SCUF:s nyhetsbrev.

deltagare leker en klapplek
Deltagare på förbundsårsmötet 2016.
Förbundsårsmötet

På förbundsårsmötet träffas medlemmar från hela landet för att besluta hur SCUF:s verksamhet ska se ut och vilka som ska få förtroendet att driva förbundet. Förbundsårsmötet hålls en gång om året och är ett tillfälle att göra sin röst hörd och ha kul tillsammans med andra träffa medlemmar.

Läs mer om förbundsårsmötet

Kika in på kalendern för att se vilka aktiviteter som är på gång!

Kommande aktiviteter