Läger

På våra läger får deltagarna lära sig mer om celiaki och utbyta erfarenheter med andra barn och unga. Varje lägerdag är fylld med spännande aktiviteter och på plats finns flera lägerledare. Deltagarna kan släppa eventuella tankar och känslor av obehag kopplade till mat. Istället ligger fokus på glädje, frihet och gemenskap – att träffa nya vänner och göra roliga aktiviteter!

Har du frågor kan du maila till info@scuf.se

Sommarläger logotyp

Sommarläger

Sommarlägret är en av SCUF:s mest uppskattade aktiviteter. Det är väldigt populärt och platserna fylls snabbt. För att ge fler möjlighet att delta byter vi plats för lägret nästan varje år.

Vinterläger

SCUF tycker om att åka skidor! Vinterläger anordnas inte årligen, utan ibland av förbundet eller medlemsföreningarna. Få nya kompisar, ät god mat och åk massor av skidor!
Nu söker vi lägerledare till vinterlägret 2022. Klicka här nedan för att läsa mer och ansöka!

Vill du vara ledare?

Majblommaan
SCUF vill att alla barn och unga ska få möjlighet att åka på våra läger. Vill du/dina barn åka på SCUF:s läger men saknar pengar till det? Ibland kan SCUF hjälpa till att betala deltagaravgiften. Hör av dig så löser vi det. Du kan också själv söka bidrag från Majblomman.

Läs mer här