Liseberg med 5-kamp extra allt.

Publicerad:

SCUF region Väst intog ett lagom fullt Liseberg och körde 5-kamp extra allt med sina deltagare. Mellan alla 10 tävlingar var klara, hann vi äta både lunch, glass och några hann sätta tänderna i sockervadd.

Den 12 augusti möttes deltagarna upp utanför den stora entrén, där de fått armband, expresspass och inträdesbiljett. Det blev 5-kamp extra allt, alltså vanlig 5-kamp och 5 övriga tävlingar som Fannie hittade på. Både ettan och tvåan i tävlingen fick självklart pris. Det blev kebab och falafel till lunch, en eftermiddagsglass och några var snabba med den klassiska sockervadden.

Det blev radiobilar, Colorado, slänggungor, Balder, nya bergochdalbanan Helix och virvelvinden som bland annat hanns med. Deltagarna och ledarna var lyckliga och en aning trötta efter en heldag på Liseberg, där alla gick hem en efter en med ett leende på läpparna.