Sök till Väst:s aktivitetskommitté!

Publicerad:

Nu letar vi efter SCUF:are som vill hänga med oss i styrelsen och vara en del av våran aktivitetskommitté som kommer bestå av ca 2-6 personer.

I aktivitetskommittén får du själv bestämma vad du vill göra. Till exempel: Är det en aktivitet som du vill att SCUF ska genomföra? Vill du besöka caféer och testa de glutenfria alternativen? Vill du dela nyheter och tips på vår Facebook-sida? Endast fantasin sätter gränser.

I aktivitetskommittén kan du som vill lära dig nya saker och få värdefulla erfarenheter som är mycket bra att ha på CV:t när man söker jobb. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter eftersom vi hjälps åt. Det är viktigt att du själv är engagerad i arbetet för att du ska tycka det är roligt och givande.

 

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse för att vara med i aktivitetskommittén, kontakta oss på vast(Replace this parenthesis with the @ sign)scuf.se