Medlemsundersökning 2021

Publicerad:

Årets undersökning fokuserar på barn och ungdomars upplevelser i skolan i relation till celiaki.

medlemsundersökning

Varje år samlar vi in åsikter, erfarenheter och förbättringsförslag från personer som äter glutenfritt. Årets undersökning fokuserar på barn och ungdomars upplevelser i skolan i relation till celiaki. Bland annat ställer vi frågor om skolmaten, undervisningen och skolans kunskap om celiaki och glutenfri mat. I slutet av undersökningen finns också möjlighet till att lyfta förbättringsförslag inom skolan. Besvara frågorna utifrån ditt barn med celiaki (glutenintolerans) om du är vårdnadshavare.

Vi brukar ha ett högt antal deltagande i undersökningen vilket gör oss så glada. Det är tillsammans vi gör skillnad!

Jag vill svara på medlemsundersökningen