Vi söker fyra ledare till vinterlägret 2023!

Publicerad:

Var med och skapa en oförglömlig resa tillsammans med andra ledare!

Mellan den 26-29 januari 2023 kommer SCUF arrangera ett vinterläger för 18 medlemmar och fyra ledare. Totalt kommer 24 st deltagare mellan 15-29 år åka på ett fyra dagars läger där ingen behöver oroa sig över maten eller känna sig utanför. Ett läger med massor av glädje och gemenskap!

Vill du vara ledare?

Vi söker fyra stycken kreativa och nyfikna personer mellan 18-29 år som är villiga att ta sig an utmaningen och glädjen det innebär att vara lägerledare!

Som ledare har du ett betydande ansvar gentemot deltagarna. Detta innebär att du har bra hand med ungdomar, förstår betydelsen av bra ledarskap och är en trygg och stabil person. Utöver arbetet under själva lägerverksamheten kommer du även att vara en viktig del i planeringen. Du kommer att vara en del av ett starkt ledarteam, som tillsammans har viljan och förmågan att skapa ett fantastiskt läger! För att söka till ledare ska du vara:

Ett plus i kanten är om du är påhittig, social och har en stor vilja att skapa en så rolig resa som möjligt för deltagarna! Ett plus är även om du har körkort

Ersättning

Rollen som lägerledare är inte arvoderad, men SCUF står för kostnader som boende, resa, mat, fika, skidhyra och liftkort.

Planeringsmöte

För att bli ledare på SCUF vinterläger 2023 ska du ha möjlighet att delta på planeringsmöte som kommer att äga rum under hösten (datum kommer). Du förväntas även att vara aktiv i planeringen som sker under hösten fram tills det att lägret äger rum.

Skicka din ansökan idag!

Ansök via e-mail med ämnesraden ”lägerledare”. Sista ansökningsdag är 2.a oktober 2022. Ansökan skickas till Isabella.browall(Replace this parenthesis with the @ sign)scuf.se där du inkluderar följande information: 

  • Namn, adress, ålder och personnummer.
  • Varför vill du bli ledare på SCUF:s vinterläger 2023?
  • Vilka egenskaper har du som du tror kan bidra till ett bra läger?
  • Vilka/vilket läger har du tidigare varit med på?
  • Har du b körkort?

Övrigt

I samband med din ansökan kommer vi begära ett utdrag ur Polisens belastningsregister enligt lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Du kan redan nu beställa ett via Polisens hemsida och välja ”Registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg”

Frågor?

Har du frågor om eller vill veta mer om lägret och hur det innebär att vara ledare så tveka inte att maila mig på: isabella.browall(Replace this parenthesis with the @ sign)scuf.se