Äntligen höstläger!

SCUF:s höstläger 2023 är nu inbokat

3 – 5 november 2023

Välkommen till SCUF:s höstläger för barn 7–14 år. Ett glutenfritt läger där barn med celiaki kan träffas, dela erfarenheter och ha kul tillsammans. Ingen behöver oroa sig över maten eller känna sig utanför. Det här är ett läger med massor av glädje och gemenskap!

Plats

Råddehults lägergård i Borås, Västra Götalands län. Läs mer om gården här: https://www.raddehult.se/lagergarden/

Datum

Lägret äger rum mellan den 3 och 5 november 2023

Vem kan delta?

Du som är 7–14 år och medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF) kan delta på lägret. Allting kommer att vara glutenfritt och har du andra allergier eller intoleranser tar vi såklart hänsyn till dem!

Kostnad

Deltagaravgiften är 900 kr.

 

SCUF vill att alla ska kunna delta på vårt höstläger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför finns möjligheten att få ett bidrag av SCUF, motsvarande kostnaden för deltagaravgiften. Möjligheterna är begränsade, så hör av dig snarast om du är intresserad av detta. Se kontaktuppgifter nedan.

Resor

Det kommer finnas möjlighet till hämtning och lämning vid närliggande tågstation/busshållplats. Mer information kommer.

Anmälan

Anmälan öppnar klockan 10:00 den 4 september på SCUF:s hemsida och är öppen till och med den 18 september klockan 12:00. Det finns 20 platser och det är först till kvarn som gäller. Besked om du fått plats eller inte samt om du fått reservplats kommer via mail 3–4 arbetsdagar efter att anmälan stängs. 

Frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor på: emmy.lofgren@scuf.se