Bakkurs i gluten- och laktosfri bakning med legitimerad dietist

Vi är stolta över att presentera våra helgkurser i gluten- och laktosfri bakning i samarbete med À table. Båda kurserna som hållits denna höst har blivit en succé bland deltagarna.
Under hösten har SCUF region SBV erbjudit sina medlemmar att delta i två helgkurser i gluten- och laktosfri bakning, i samarbete med legitimerade dietisten Malin Randeniye på À table.
Kurshelgerna har haft inslag av både teori och praktik, även om fokus främst legat på själva bakandet. Första kursdagen bakades sju sorters glutenfritt matbröd! Malin tipsade om vad man som glutenintolerant bör tänka på, både ur näringssynpunkt men även för att få till det perfekta matbrödet. Den andra kursdagen bakades sötsaker såsom bullar och kakor. Även vinnarbidraget i vår recepttävling fick deltagarna baka såklart!
Nu pågår utvärdering av kursupplägget, och vi är mycket intresserade av att veta om ni skulle vilja att vi håller liknande kurser igen till våren. Kanske en fortsättningskurs för den vane glutenintolerante bakaren? Maila region.sbv@scuf.se eller kontakta oss på Facebook.
Vill du delta i nästa bakkurs? Maila ditt intresse till region.sbv@scuf.se så får du informationen före alla andra! Håll även utkik efter våra andra aktiviteter.
 


Hänt i region SBV >>