Besök på ICA:s huvudkontor

Idag har SCUF:s förenings- och lägerkoordinator, Clara och jag, SCUF:s kommunikatör, Lisa besökt ICA:s huvudkontor i Solna. Vi har pratat med Karin Amnå, health manager, CR Hälsa och Johanna Sandell Debelak, operativ projektledare, ICA Reklam. På mötet pratade vi om möjliga samarbeten mellan SCUF och ICA, både nationellt och på lokal nivå.

Lisa och Clara med spons från ICA
Lisa Olsson och Clara Collin på ICA:s huvudkontor.

Att konsumenter med celiaki ges möjlighet att påverka i sina lokala butiker och känner sig värdesatta som kunder är viktigt. Bra bemötande, tydlig märkning, schyssta priser, bra varor och valmöjligheter är sådant som verkligen uppskattas. Det har redan gjorts stora kliv i rätt riktning och det är kul att ICA vill fortsätta göra det ännu bättre!
SCUF som förbund har stor möjlighet att önska produkter och föreslå förbättringar. Du som medlem kan påverka genom att besvara SCUF:s medlemsundersökning* eller prata med personal i din butik och mejla in önskemål till butiken! Du kan också mejla kansliet om det låter spännande att vara mer involverad i samarbetet SCUF och ICA!
kansli@scuf.se
Jag och Clara hade en mycket positiv förmiddag och åkte hem från ICA med glutenfria produkter till SCUF:s sommarläger!
/Lisa Olsson, SCUF:s kommunikatör
*SCUF:s medlemsundersökning görs en gång per år. Där samlar vi våra åsikter och önskemål för att kunna framföra dem till glutenfria producenter och relevanta aktörer.