Brunch med SCUF region GUSS!

Vi i regionsstyrelsen önskar nu att ännu fler medlemmar vill ta del av våra härliga aktiviteter och kanske till och med ta steget att engagera sig tillsammans med oss i styrelsen. Vi behöver alltid fler drivna medlemmar som har viljan att hjälpa andra i samma situation som en själv, som har roliga idéer eller som bara vill träffa fler vänner!
Vi vill därför bjuda in dig till en härlig brunch tillsammans med oss, där vi berättar mer om vårt arbete, vad det innebär att engagera sig i SCUF och allt roligt som du får vara med om som aktiv medlem!
Anmäl dig och få svar på alla dina frågor, lär dig mer om SCUF och vår styrelse i GUSS, träffa nya vänner eller bara njut av en fantastiskt god gluten- och laktosfri brunch i en härlig miljö!
När: Söndagen den 29 mars 2015, klockan 11:00
Var: Lilla Piren, som ligger vid Saltsjön i Finnboda Hamn Brygga. Se hemsidan för mer information och vägbeskrivning: www.lilla-piren.se
Hur: Alla är bjudna! Speciellt du som vill veta mer om hur du kan engagera dig i SCUF region GUSS.
Kostnad: Som SCUF-medlem betalar du endast 50 kronor, som betalas kontant på plats. (Icke-medlemmar betallar fullt pris på 265 kronor).
Anmälan: Anmälan sker via mail (scuf.region.guss@scuf.se) eller i formulär på vår regions hemsida. Det är föst till kvarn som gäller, så anmäl dig redan idag!