Delta på medlemsföreningsårsmöten!

Illustratrerade SCUF-medlemmar

Vad innebär det?

  • I samband med medlemsföreningsårsmöten anordnas aktiviteter som middagar, bakkurser och annat skoj.
  • Alla medlemmar har möjlighet att komma med förslag och vara med att rösta om beslut kring medlemsföreningens verksamhet.
  • Medlemmarna röstar om vilka som ska sitta i styrelsen och du har chansen att vara med!
  • Du kan lära känna medlemmar, dela erfarenheter och lära dig mer om SCUF.
  • Det är enkelt och kul att vara med! Du behöver inte kunna något om årsmöten sedan tidigare.

Kommande

SCUF Öst – Medlemsföreningsårsmöte, 18 februari 12.00, Malmslätt (Linköping). Den som vill kan också delta på en bakkurs med Virginia Küst i samband med årsmötet!
SCUF D.Ö.W – Medlemsföreningsårsmöte, 26 februari 14.00, Örebro. Glutenfritt fika och en gäst som kommer för att berätta om SCUF och roliga möjligheter!
SCUF Väst – Medlemsföreningsårsmöte, 12 mars, Ulricehamns kommun. Vi håller till på AneMoné Spa (mellan Borås och Ulricehamn) och äter en god frukostbuffé. Medlemmar har möjlighet att också delta på en övernattningsaktivitet, 11 till 12 mars, med begränsat antal platser. Mer information kommer inom kort!
SCUF Stockholm – Medlemsföreningsårsmöte. 12 mars 10.00, Stockholm. Under mötet bjuder äter vi lunch från Panini och efteråt kan du följa med och bowla. Anmäl dig i förväg och var med att göra din röst hörd. Välkommen!
Förbundsårsmöte, 7 till 9 april, Bosön på Lidingö (Stockholm). En helg då medlemmar från runtom i landet träffas för att ha roligt och tillsammans ta beslut rörande SCUF:s verksamhet!
Läs mer och anmäl dig