Förtroendevalda

Här hittar du kontaktuppgifter till SCUF:s förbundsstyrelsevalberedning, verksamhetsrevisor och medlemsföreningar. På sidan Förbundsuppbyggnad hittar du beskrivningar och information om organisationen.

OrdförandeSofia Larsson

Sofia Larsson

sofia.larsson@scuf.se

SCUF har betyder mycket för mig - gemenskapen, vännerna och engagemanget. Det här är mitt 3:e år som förbundsordförande och det är otroligt roligt och givande! Mitt uppdrag är att leda styrelsen och arbetet inom förbundet. Har du frågor om SCUF, arbetet vi gör eller vad som helst annat så hör av dig!

Christine, vice ordförande

Vice Ordförande

Christine Åström

christine.astrom@scuf.se

Jag bor i Stockholm och har haft celiaki större delen av min uppväxt. För mig är SCUF god mat och att lära känna nya människor. Min roll i förbundsstyrelsen är att vara ett bollplank till ordförande samt att arbeta med mångfaldsfrågor och se till att du känner dig välkommen i SCUF. 

KassörMaria Hellquist

Maria Hellquist

maria.hellquist@scuf.se
Jag kommer från Huskvarna. Jag har haft celiaki sen jag var 16 år och varit engagerad i SCUF sedan jag var 18. På fritiden går jag gärna på hockey eller umgås med vänner och familj. Jag har tidigare varit ledamot i förbundsstyrelsen och sitter nu som kassör.

LedamotSara Eriksson

Sara Eriksson

sara.eriksson@scuf.se

Jag bor i Mjölby och har varit glutenintolerant sedan jag var ett år. På min fritid spelar jag gärna tennis, umgås med familj, vänner och med min hund. Som ledarmot vill jag knyta nya band med våra medlemmar och se till att vardagen underlättas för oss med celiaki!

LedamotMartina Karlsson

Martina Karlsson

martina.karlsson@scuf.se

Sen min ingång i SCUF så har det gett mig väldigt mycket. Sommarlägret är ett av mina bästa minnen; att äta god mat som är glutenfri och träffa andra som har celiaki. Ett av mina områden som ledamot är att träffa andra organisationer och försöka genomföra saker tillsammans. Det är givande både för mig och för förbundet.

LedamotMaja Rinnert

Maja Rinnert

maja.rinnert@scuf.se

LedamotFanny Nordström

Fanny Nordström

fanny.nordstrom@scuf.se

SuppleantJonna Gabrielsson

Jonna Gabrielsson

jonna.gabrielsson@scuf.se

Alma, suppleant

Suppleant

Alma Faringer Hultberg

alma.faringer.hultberg@scuf.se

VerksamhetsrevisorSimon Ström

Simon Ström

verksamhetsrevisor@scuf.se 

Valberedning

Alexandra Andersson
Frida Pettersson
Jessica Fransson

val@scuf.se

Ekonomisk revisor

Auktoriserande revisor

Gunnar Tullberg, Revisionsfirman PwC

Medlemsföreningar

Se kontaktuppgifter och mer information på medlemsföreningssidorna. Där finns bland annat mailadresser, sociala medier-länkar och information om kommande aktiviteter.

Medlemsföreningar