Vi behöver din hjälp att LAGA skolan

Nu har LAGA-projektet nått halvtid och vi har redan nu börjat planera för vår avslutningskonferens i september 2017, galet va! Parallellt med det börjar vi även sammanfatta det vi lärt oss hittills och skapa det metodmaterial vi ska sprida. Samtidigt driver vi och utvecklar våra medlemsforum, mentorskapsprogrammet och erfarenhetsplattformen. Men vi måste börja planera för framtiden!

Så nu behöver vi dig!

I allt detta arbete ska ni vara de drivande. Allt ifrån att gå ut i skolorna med vårt upplevelsebaserade spel, att hänga på mässor och sprida vårt budskap och våra krav på skolorna, att vara med och driva våra forum för er medlemmar, att vara med och planera och delta på konferensen eller du kanske har en egen idé? Tänk stort och smått och gör det du brinner för mest. Hör av er till mig så planerar vi in ett samtal kring vad just du vill göra!

Hör av dig till emma.gronlund@ungaallergiker.se

Emma och Rebecca, LAGA-teamet

 
mentor
 
Vad är LAGA?
Varje elev har rätt till en likvärdig utbildning. Unga Allergier och Svenska Celiakiungdomsförbundet driver tillsammans projektet LAGA – tillsammans kan vi laga skolan. Vi vill skapa en tillgänglig och säker skola för dig med astma, allergi, celiaki eller intolerans. Vi jobbar för barn och unga och hjälper dig att själv förbättra din situation – du är proffs på vad du behöver! Du ska inte önska, du ska kräva, det är din rättighet!