SCUF provar EWALIE-produkter

Ewalielogo
 

På deras hemsida skriver de:

”Älskar du, som vi, att äta och bjuda på hemlagat – men får inte alltid tiden att räcka till? Gör livet enklare för dig – blanda ihop våra naturliga, ekologiska råvarumixar utan tillsatser och känn doften av hembakat och smaken av nybakat. Mat ska vara enkel att laga, smaka himmelskt gott, innehålla bra energi och vara vacker för ögat. Sunda matvanor är livsnjutning, livsförhöjande, livsviktigt och ger livskraft.”

produktbild ewalie

Vi fick som sagt lite olika produkter och efter att ha provat på att lagat och provsmakat dem så kan vi rekommendera dessa produkter. Det var smidigt att följa anvisningarna på förpackningarna och det behövdes inte köpas till så många andra ingredienser. 

Emelie lagar falafel på kansliet

Falafelmixen var lättlagad och du kan själv välja hur stora/små bollar som du vill göra. Vi använda hela påsen  och då räckte det till många falafel-bollar. Innan stekning rullade vi dem i sesamfrön men det finns andra tips på tillagning på förpackningen.

 falafel från ewalie

Vår generalsekreterare Nathalie gjorde våffelmixen och även det gick snabbt och smidigt att göra. Vi passade på att köpa till glass och jordgubbar till fikat denna dag. Våfflorna blev mycket goda.

Nathalie bakar
våffla från ewalie
EWALIE:s produkter säljs i dagligvaruhandeln, hälsokostbutiker och näthandeln. Ni som är under 16 år och får hämta ut glutenfria produkter på Apoteken kan även passa på att fråga efter dessa produkter i utbudet. Besök EWALIE:s hemsida för mer information om företaget och produkterna.
 

 Text och foto: Emelie Baiden, SCUF