SCUF region SBV fanns med som utställare på Mat för livet-mässan

Fredagen 8 november och lördagen 9 november var SCUF åter igen på plats på 2013 års Mat för livet-mässa. Ända sedan jag var liten har jag besökt denna uppskattade tillställning. Att gå runt och smaka på mat och andra godsaker utan att behöva oroa sig över att inte tåla något är som att vara i himmelriket.

Alla dessa människor som ställer upp och engagerar sig för oss med celiaki är beundransvärt och på senare tid har viljan till att själv engagera mig växt allt starkare. ”Gud vad roligt det skulle vara att ordna ett barnläger, att tipsa om bra glutenfria caféer eller träffa andra människor som är i samma sits som jag”. Nu är jag en av dem som får ordna dessa roliga aktiviteter för andra. Nu stod jag på andra sidan montern och fick representera SBV’s region. Många nyfikna och glada besökare kom fram till montern och jag fick berätta om vårt arbete, vad det innebär att vara medlem och vad för roligheter vi hittar på.

Flertalet tyckte om vårt engagemang och de kommande aktiviteterna som anordnas i regionen, så som jul mingel, julbord och pulkaåkning/korvgrillning. Kakmonstret var självklart på plats med sin medhjälpare och på lördagen höll SCUF ett seminarium om Fritidsundersökningen 2013. Dagen var väldigt lyckad. Försäljningen gick bra och vi fick flera glada nykomlingar, både barn och lite äldre.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *