SCUF:s nya verksamhetsutvecklare

David Persson, Stockholm 2016Hej alla fantastiska medlemmar!

Nu har jag jobbat som verksamhetsutvecklare hos SCUF i tre veckor, vilket känns fantastiskt roligt! Jag ser fram emot att möta er framöver i medlemsföreningarna, på läger och årsmötet. Men innan vi hinner ses så vill jag ge er en större insikt i vem jag är.
Mitt största intresse är att laga mat och baka. Kokostoppar och chokladbiskvier är mitt favoritfika. Melodifestivalen och schlager är något som ligger mig varmt om hjärtat, ni kommer märka det från och med januari tills juni. Det är då jag lever. Annars försöker jag besegra gravitationen, främst genom att lyssna på/ sjunga *skrika* låtarna från Wicked.
Något mer ni kan undra över? Självklart! Om jag vore ett djur skulle jag vara en panda, främst för att jag gillar att äta och sen vore det fett mysigt att vara en björn
Vi ses framöver, har ni några frågor eller tankar var inte rädda för att skriva till mig på facebook (Clara SCUF Collin) eller mejla mig på david.persson@scuf.se
Allt gott!
David Persson