Väst

Bakning med SCUF medlemsförening Väst
Bakaktivitet med SCUF Väst tillsammans med Fria.
Medlemsförening Väst i Västra Götaland och Halland har aktiviteter som förhoppningsvis passar alla medlemmar i området.
Håll dig uppdaterad

Vi informerar om kommande aktiviteter via mail, Facebook och Instagram. Du hittar även kommande aktiviteter här på hemsidan och i förbundets nyhetsbrev.

Vill du vara först med att veta vad som händer ska du alltid ha en uppdaterad mejladress i medlemsregistret. Uppdatera din mejladress här.

Aktiviteter

Vi gör vårt bästa för att hitta på och genomföra aktiviteter åt såväl stora som små, över hela regionen. Ambitionen är alltid att ha fullt av aktiviteter året om, så att vi hinner träffa så många medlemmar som möjligt. Vi tycker om att äta magvänlig mat och umgås, så missa inte att anmäla dig till nästa aktivitet.

Finns det något speciellt du skulle vilja göra, eller har du andra idéer på intressanta platser du vill besöka? Tveka inte att höra av dig.

Engagera dig

Du kanske vill du vara med och anordna aktiviteter, eller ingå i styrelsen? Låt oss veta! SCUF Väst drivs av ideellt engagerade medlemmar. Var med att anordna aktiviteter,  driva föreningen eller hjälp till med ett engångsuppdrag. Tillsammans ser vi till att barn och unga med celiaki slipper känna utanförskap! Maila till SCUF Väst eller verksamhetsutvecklare@scuf.se.

Kontakt

Hör gärna av dig om du vill veta mer om SCUF Väst eller har förslag och idéer.

vast@scuf.se
Facebook
Instagram: scuf_vast

Om medlemsföreningar 

På gång

Här kan du se vad som händer i medlemsförening Väst och anmäla dig till våra aktiviteter. Hoppas vi ses!

sön 10

Väst:s medlemsföreningsårsmöte 2019

10 mars kl 08:00 till 09:30