Stockholmsweekend

Den 5 december tog hela styrelsen i regionen med sig totalt 15 SCUFare till Stockholm och Kista, där den årliga ”Mat för livet”-mässan håller hus. Efter en sen ankomst var det fritid för medlemmarna som hade fått information, helgens schema och checkat in på 4-stjärniga Scandic Victoria Tower.
Frukost för de flesta på lördagsmorgonen innan medlemmarna släpptes in på mässan där producenter visar upp produkter som antingen är gluten-, laktos-, sojaprotein- eller mjölkfria. Fantastiskt tycker vi.
På kvällen var det middag och bowling. Bra service och kunskap om allergierna och intoleranserna vi hade på O’Learys som avslutades med en rolig bowlingtävling, där vinnarna var: Niclas, Elin, Agnes och Kajsa! De fick högst poäng på respektive bana.
På söndagsmorgonen blev det frukost innan det var dags för avfärd mot stationen och tåget hem. På stationen fick alla chansen att köpa egen måltid för hemresan då tåget gick redan klockan 11:14. Det var fantastiskt roligt att träffa alla nya ansikten och förhoppningsvis har vi fått några intresserade av styrelsearbete.
Styrelsen hann dessutom med ett frukostmöte med kansliet och andra regioner, där årets medlem 2013 presenterades. Läs gärna mer om 2013 års medlem här: André Oliveira!! Och när vi alla ändå var samlade på samma ort passade vi på att ha ett styrelsemöte vid lunchtid på lördagen.
Vi var ett gäng på 21 personer i varierande åldrar, och alla var en aning gladare och mättare när resan begav sig hemåt igen. Varenda väska var fyllt till bredden med både shopping från mässan och Kista Galleria. Vi får hoppas på ett besök 2015 också, ni hjälper väl styrelsen i region Väst med detta?