Vinterläger i Åre 2014, med region Norr & Väst!

Fannie mötte upp några deltagare i Stockholm, och såg till att alla hamnade i rätt vagn och kupé. Totalt var vi 13 personer som tog tåget upp, medans Norr (Emma & Anna) hade hela bilen fylld med lägersaker till Åre. Man kunde känna redan på tåget, att det här kommer bli en toppenhelg. Det blev det!

 

Vi var tre ledare som omsorgsfullt tog hand om 13 deltagare, i varierande åldrar. Med en stadig hotellfrukost, begav vi oss alla med packning, bort till Brunkulla där vi skulle bo under helgen. Ett liftkort till alla deltagare på torsdag förmiddag, och sen de var puts väck. Ledarna (Emma & Anna från Norr, Fannie från Väst), började då göra i ordning det sista. Vi såg deltagarna vid 12-tiden igen, för information och en lunch på Max. Lägenheterna fick vi tillgång till vid kl.14, och först då kunde vi packa in all inhandlad mat och allt annat som vi hade med oss. Deltagarna var självklart i backen en stor del av dagen.

Till middag på fredag, hade vi pizzor från Fria. Det uppskattades väldigt mycket, så, TACK Fria!

På kvällen var det dags för vår 6-kamp.

Vi hade:
Soppsäcksåk
Sopsäckshopp
Tipspromenad
Flest marshmallows i munnen

Flest kex i munnen & vissla

Pinne i flaska

Göra snyggast porträtt av ledarna i snön
Dekorera muffins

Vi hade väldigt ambitiösa deltagare, vilket gjorde allt mycket roligare. 6-kampen gick väldigt bra, och när tävlingen avslutades så plockade en deltagare fram sitt Twister hon tagit med sig (imponerande!). Självklart blir det en omgång sådant, fler skratt och nu var ribban satt för hela helgen.

 

Under fredagen var det återigen besök i backen efter frukost, för samtliga. Självklart sågs vi även denna gång vid lunch, men då vid en restaurang mitt i backen. Där åts det glutenfria pannkakor och några fötter värmdes.

Vi hann även med äventyrsbad och 11-fika klockan 12:30. Självklart har några sett att de har ett ganska bra utbud på lokala ICA, vilket vi som medlemmar är ytterst tacksamma för. Vi hann även ha en provsmakning, på en del nykomna produkter. Det var intressant, och resultatet skall sammanställas och skickas till producenterna. Återigen, tack kära sponsorer! (Uppdateras om vilka, snart!)

11-fika 11-fika2   FrukostICA  Muffins ProvsmakVinnarmuffins

Mys

Vi har givetvis hunnit mysa en hel del med varandra, vilket är väldigt härligt med så fina människor! Tack deltagare samt tack Norr & Väst!