Vinterläger 2017 – med SCUF och NCFU

Deltagare på vinterlägret 2017
Deltagare och lägerledare från SCUF och NCFU.

Bord fullt med kladdkaka
Lägerledarna Sofia och Christine dukar fram glutenfri kladdkaka.

När alla kommit fram till sälen på torsdagskvällen blev deltagarna uppdelade sina sovsalar. Efter att alla kommit i ordning träffades vi i samlingssalen för lite lära känna lekar. Nästa morgon bar det av till backarna där deltagarna fick välja mellan att åka utför, längd eller vandra. Alla samlades för att äta lunch tillsammans och sedan bar det av ut till backarna igen. På kvällen höll lägerledarna från SCUF i ett mycket uppskattat musikquiz! Kvällen avslutades med brädspel för de flesta deltagarna. Det mest populära spelet var Alias på både norska och svenska!
Skidbacke i Sälen
På lördagen bar det av till backarna igen. Väder var inte riktigt lika fint som på fredagen men humöret och energin hos deltagarna var på topp! På kvällen var det konkurrens i regi av lägerledarna från NCFU och tävling i bland annat mänsklig curling!
Mänskling curling
Mänsklig curling på lördagskvällen.

På söndagen åt vi frukost och checkade ut från vårt boende. Vi hann även med en utvärdering tillsammans med deltagarna från NCFU.
Att ha ett läger med vårt norska systerförbund var riktigt kul och uppskattat av alla deltagare. Vi hade jätteroligt och fick lära oss en massa roliga norska ord samtidigt som vi lärde ut en hel del svenska. Ett riktigt lyckat läger helt enkelt! Tack till alla som deltog!
/Sara Eriksson, projektledare för vinterlägret och ledamot i förbundsstyrelsen
sara.eriksson@scuf.se
Lägerledarna Christine och Sara
Lägerledarna Christine och Sara.

Deltagare på vinterlägret 2017 tar paus i värmestugan
Oskar och Sabina tar paus i värmestugan.

Deltagare på vinterlägret 2017 bygger med spagetti
Deltagarna bygger ett torn av marshmallows och spagetti.

Deltagare på vinterlägret 2017 umgås i soffornaslalomåkare i skidbacken
SCUF-deltagare på vinterlägret 2017
Deltagare och lägerledare från SCUF.