Var med och skapa härliga minnen på SCUF:s höstläger för barn mellan 7-12 år. Ett glutenfritt höstläger där barn med celiaki kan träffas, dela erfarenheter och ha kul. Ingen behöver oroa sig över maten eller känna sig utanför. Det här är ett läger med massor av glädje och gemenskap!
Som matansvarig är du ansvarig för maten under hela lägret. Du sköter planering, matlagning och har övergripande köksansvar under samtliga dagar. Detta innefattar kontinuerligt underhåll samt städning av köket vid avslutat läger. Vi söker nu två glada personer över 18 år som uppskattar utmaningar och matlagning! Du som söker ska tillsammans med din kollega självständigt kunna stå för matlagningen till 20 deltagare och ca 5 ledare. Du bör ha god kunskap om framförallt glutenfri kost, men även andra allergier och intoleranser. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av lägerverksamhet.
Som matansvarig kommer du vara en del av resterande ledarteam och i nära dialog med lägerkoordinator samt kansli. En meriterande utmaning och roliga dagar utlovas!
Är du SCUF:s nya matansvarig?
Att SCUF:s läger år efter år blir så lyckade är mycket tack vare de duktiga ledarna och personalen. Som matansvarig har du ett betydande ansvar gentemot deltagarna. Detta innebär att du har bra hand med barn, förstår betydelsen av god planering och är en trygg och stabil person. Utöver arbetet under själva lägerverksamheten kommer du även att vara en viktig del i planeringen av menyn och inköp av varor.
Höstlägret 2020
SCUF höstläger 2020 äger rum torsdag 29 oktober – söndag 1 november på Vretens kurs och lägergård utanför Nora i Bergslagen, Örebro län. Som matansvarig behöver du vara på plats från onsdag den 28 oktober till och med söndag 1 november. Även resterande ledarteam är på plats då.
SCUF står för kostnader som tillkommer rollen som matansvarig, (exempelvis resor, boende och mat). Ett arvode om 5000 kronor samt tjänstgöringsintyg utgår efter avslutat läger.
Skicka din ansökan idag!
Ansök via e-mail med ämnesraden ”matansvarig”. Sista ansökningsdag är 11 september 2020. Ansökan skickas till matilda.kopcke@scuf.se och ska innehålla ca 1 A4 där du svarar på följande frågor:
- Namn, adress, ålder och personnummer.
- Varför vill du bli matansvarig på SCUF:s höstläger 2020?
- Vilka erfarenheter har du av glutenfri matlagning, och av specialkost generellt?
- Vad tror du är viktigast att tänka på när det kommer till matlagning för större grupper, och speciellt barn?
- Ge exempel på en meny med 5 olika glutenfria maträtter som passar barn.
- Varför borde just du få uppdraget som matansvarig?
Ansök idag för att ha chansen att få vara med på en fantastisk resa fylld med gemenskap, glädje och utveckling. Detta vill du inte missa! Skicka in din ansökan senast 11 september 2020.
Övrigt
I samband med din ansökan kommer vi begära ett utdrag ur Polisens belastningsregister enligt lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Du kan redan nu beställa ett via Polisens hemsida och välja ”Registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg”.
Frågor
Vid frågor om uppdraget kontakta SCUF:s generalsekreterare:
Mail: matilda.kopcke@scuf.se
Telefon: 079 595 33 46
Dina personuppgifter lagras i enlighet med GDPR – Allmänna Dataskyddsförordningen.