SCUF-reportrar

SCUF-reportrar

Här samlar vi de reportage som våra SCUF-reportrar har genomfört. Som SCUF-reporter har du chansen att besöka glutenfria producenter eller bagerier, testa och recensera nya produkter och besöka restauranger och caféer.

Nikki och Adam på UlrikaSmakeri

Häng med när Nikki och Adam besöker UlrikaSmakeri i Strängnäs och får träffa ägaren och konditorn Ulrika! 🌸 Våra SCUF-reportrar får prova på att fritera otroligt goda glutenfria munkar och dekorera dem med glasyr och strössel 🍩

 

UlrikaSmakeri ligger i Strängnäs i Södermanland och är ett bageri med brett utbud av matbröd, bullar och kakor. Det går även att beställa tårtor och gå roliga kurser i köket. Läs mer på hemsidan eller på Facebook.

 

Tack för ett otroligt lärorikt och roligt besök!

Kristian och Alma på Gullegårdens Glutenfria Bageri

Häng med när Alma och Kristian besöker Gullegårdens Glutenfria Bageri i Stockholm och får träffa ägaren Anna och bagaren Stefan. Våra SCUF-reportrar bakar frallor, limpor och kanelbullar och får lära sig mer om glutenfri bakning.

 

Gullegårdens Glutenfria Bageri ligger vid Gärdet i Stockholm och har säsongsöppet under somrarna i Byxelkrok på Öland.

 

Läs mer om detta fantastiska bageri och se utbudet på deras hemsida och Instagram.

 

Tack för ett otroligt lärorikt och roligt besök! 🩵

Besök hos tårtföretaget One Cake

Följ med SCUF-reportrarna Elle och Alice på besök hos tårtföretaget One Cake. De får en rundtur på fabriken av Zebastian som visar hur tårtan The Pink bakas och packas. Tårtorna från One Cake kan du köpa på alla Lidl i hela Sverige. Du kan även hitta tårtorna på ICA och Coop samt på några Hemköp runt Göteborg. Du kan läsa mer om One Cake på deras hemsida.

 

Tack för ett fantastiskt roligt besök 🩷 🍰

Besök på Malvas Glutenfria Hantverksbageri

Följ med SCUF-reportrarna Kristian och Maja på besök på Malvas Glutenfria Hantverksbageri. De får lära sig att baka glutenfritt bröd tillsammans med bagaren Lina. Malvas Glutenfria Hantverksbageri ligger på Vikingagatan 18 i Stockholm. In på deras hemsida och läs mer om deras fantastiska glutenfria utbud.

 

Tack för besöket 👋 💕