Läger

Läger

På våra läger får deltagarna lära sig mer om celiaki och utbyta erfarenheter med andra barn och unga. Varje lägerdag är fylld med spännande aktiviteter och på plats finns flera lägerledare. Deltagarna kan släppa eventuella tankar och känslor av obehag kopplade till mat. Istället ligger fokus på glädje, frihet och gemenskap – att träffa nya vänner och göra roliga aktiviteter!

 

Har du frågor kan du maila till info@scuf.se

Sommarläger

Sommarlägret är SCUF:s största aktivitet och är till för alla SCUF:are mellan 7-17 år. Efterfrågan är mycket hög och för att ge fler möjlighet att delta byter vi plats för lägret och platserna till lägret lottas ut.

Vinterläger

Tillsammans med våra medlemmar som är mellan 15-29 år åker SCUF i början av året till någon av Sveriges skidorter och spenderar en långhelg i backarna. Här kan du få nya kompisar, äta god glutenfri mat och åka massor av skidor!

Höstläger

SCUF:s höstläger är en långhelg av gemenskap för SCUF:s medlemmar mellan 7 och 14 år. Det är ett uppskattat läger där du kan få nya kompisar, äta god glutenfri mat och leka bland höstlöven.

Majblommaan
SCUF vill att alla barn och unga ska få möjlighet att åka på våra läger. Vill du/dina barn åka på SCUF:s läger men saknar pengar till det? Ibland kan SCUF hjälpa till att betala deltagaravgiften. Hör av dig så löser vi det. Du kan också själv söka bidrag från Majblomman.


Läs mer här