Vinterläger 2024!

Välkommen på vinterläger!

I januari 2024 kommer SCUF att arrangera ett vinterläger i Kläppen för 16 deltagare och 4 ledare. Under en långhelg kommer du få lära känna vänner från hela Sverige, umgås, äta god glutenfri mat, åka massor av skidor och göra andra roliga aktiviteter. Det är en resa du inte vill missa!

Om lägerdagarna

Från torsdagen den 18 januari till söndagen den 21 januari kommer du och ungdomar från hela Sverige kunna susa ner för backarna i Kläppen. Lägret kommer att inkludera aktiviteter, mat, liftkort, transport till och från Kläppen samt boende. Vi kommer att samlas på Stockholms centralstation torsdagen den 18 januari för att gemensamt åka buss till Kläppen. Ni ansvarar själva för att ta er till Stockholms centralstation i tid för den gemensamma transporten (exakt tid för bussen kommer).

 

Frukost, lunch och middag serveras i stugorna. På dagarna njuter vi av åkningen och på kvällarna anordnas roliga aktiviteter!

 

Vill du hyra skid- eller snowboardutrustning gör du detta själv här eller direkt på plats i Kläppen (notera att om du väljer att boka i förväg så behöver du göra detta minst tre dagar innan ankomst). Om du har möjlighet så rekommenderar vi att förboka i största möjliga mån. Åkdagar är fredag den 19 januari och lördag den 20 januari.

Datum

Lägret är från torsdag 18 januari till söndag 21 januari 2024.

Boende

Torsdag – söndag sover vi i två stugor som ligger ca 50-200 meter till transportliften som tar oss till backarna. Stugorna kommer dessutom med varsin utomhusjacuzzi. 

Resor

Vi möts på förmiddagen på Stockholms centralstation torsdagen den 18 januari och tar gemensamt buss som tar oss direkt till Kläppen (om du väljer att möta oss i Kläppen istället för Stockholms central måste detta meddelas i samband med anmälan). Vi är tillbaka i Stockholm igen på söndagskvällen den 21 januari. Till och från Stockholm centralstation tar du dig på egen hand.

Kostnad

Deltagaravgiften är 1500 kr, i det ingår:
● Boende
● Transport mellan Stockholm och Kläppen
● Mat och fika
● Liftkort
● Övriga aktiviteter
● Profilmaterial

 

Pris för att hyra skidor ingår inte i deltagaravgiften.

 

SCUF vill att alla barn och unga ska få möjlighet att åka på våra läger. Vill du/dina barn åka på SCUF:s läger men saknar pengar till det? Ibland kan SCUF hjälpa till att betala deltagaravgiften. Hör av dig så hjälper vi till.

Vem kan delta?

Medlemmar mellan 15-29 år (om du inte är det kan du anmäla dig på: https://www.scuf.se/medlemskap/bli-medlem/

Anordnare och kontaktpersoner

Vid frågor om lägret kontakta Isabella Browall, verksamhetsutvecklare på Svenska Celiakiungdomsförbundet på isabella.browall@scuf.se eller ring oss mellan 09.00-16.00 på 073 595 33 46.

 

Mer praktisk information skickas med bekräftelsen om du har fått plats på lägret. Bekräftelsen kommer 3-4 arbetsdagar efter att anmälan har stängts.

 

Vi återkommer så snart som möjligt med svar på om du har fått en plats på lägret.

 

Med vänliga hälsningar,

 

SCUF kansli