Bli engagerad

Deltagarna på aktiv 2016
Deltagare på Aktiv, en utbildningshelg för förtroendevalda 2016.

SCUF behöver dig!

Det är vi medlemmar som skapar mötesplatser och ser till att vi kan påverka, dela erfarenheter och har kul tillsammans. Genom att hjälpas åt kan vi se till att barn och unga med celiaki slipper känna utanförskap!

Det finns stor plats för dig att göra skillnad och MASSOR du kan hitta på. Alla medlemmar i alla åldrar kan engagera sig i SCUF och det krävs inga förkunskaper.

Hitta något som passar dig nedan eller maila till verksamhetsutvecklare@scuf.se. Hör av dig med alla dina förslag och funderingar.

Medlemsföreningar
SCUF:s medlemsföreningar anordnar lokala aktiviteter där medlemmar kan träffas, dela erfarenheter och äta glutenfritt. Engagera dig om du vill att fler aktiviteter ska anordnas där du bor.

Medlemsföreningar

Lägerledare
Var med och skapa härliga sommarminnen på SCUF:s sommarläger för barn och unga mellan 7-17 år. Som ledare är du del av ett positivt ledarteam, du får utbildning och värdefulla erfarenheter. Du behöver vara mellan 18 och 29 år.

Lägerledare

SCUF-märkning
Vill du att det ska finnas glutenfria alternativ på restauranger och caféer?  Var med och uppmärksamma de som har bra utbud, kunskap och säkerhet. På så sätt inspirerar vi fler att ta efter och hjälper varandra hitta bra alternativ!

SCUF-märkning

förbundsstyrelsen 2017-2018
Förbundsstyrelsen har till uppgift att leda SCUF mellan förbundsårsmöten. De är medlemmar som har SCUF:s strategiska ledning och ansvarar för att förbundsårsmötets beslut verkställs.

Förbundsstyrelsen

Celiakiarmband
Bidra till att forskningen om celiaki går framåt genom att samla in pengar. Du kan till exempel sälja celiakiarmband eller glutenfria kakor. Bjud gärna in fler medlemmar att vara med och få hjälp av SCUF med inbjudan, lokal, material och fika!

Insamling

aktiviteter
Har du kommit på en aktivitet? Kanske en bakdag, en biokväll eller en utflykt? Du kan skicka in förslag och/eller få hjälp att anordna genom stöd och pengar från SCUF.

Maila till verksamhetsutvecklare@scuf.se