Bli engagerad

Deltagarna på aktiv 2016
Deltagare på Aktiv, en utbildningshelg för förtroendevalda 2016.

Det är vi medlemmar som skapar mötesplatser och ser till att kunna påverka, dela erfarenheter och har kul tillsammans. Genom att hjälpas åt gör vi att barn och unga med celiaki slipper känna utanförskap!

Det finns stor plats för dig att göra skillnad och MASSOR du kan hitta på. Alla medlemmar i alla åldrar kan engagera sig i SCUF och det krävs inga förkunskaper.

Hitta något som passar dig här nedan eller maila dina förslag och funderingar till info@scuf.se.

SCUF-block illustration
Medlemsvärva i matbutiker! Sätt upp ett SCUF-block i den glutenfria hyllan så att fler barn och unga upptäcker SCUF.

SCUF-block

Celiakiarmband
Bidra till att forskningen om celiaki går framåt genom att samla in pengar. Du kan till exempel sälja celiakiarmband eller glutenfria kakor.

Insamling

Lägerledare
Var med och skapa härliga sommarminnen på SCUF:s sommarläger. Som ledare är du del av ett positivt ledarteam, du får utbildning och värdefulla erfarenheter. Du behöver vara mellan 18 och 29 år.

Lägerledare

SCUF-märkning
Vill du att det ska finnas glutenfria alternativ på restauranger och caféer?  Var med och uppmärksamma de som gör ett bra jobb!

SCUF-märkning

aktiviteter
Har du kommit på en aktivitet? Kanske en bakdag, en biokväll eller en utflykt? Du kan skicka in förslag och/eller få hjälp att anordna genom stöd och pengar från SCUF.

Maila info@scuf.se

förbundsstyrelsen 2017-2018
Förbundsstyrelsen har till uppgift att leda SCUF mellan förbundsårsmöten. De är medlemmar som har SCUF:s strategiska ledning och ansvarar för att förbundsårsmötets beslut verkställs.

Förbundsstyrelsen

Medlemsföreningar
Vill du att fler aktiviteter ska anordnas där du bor? SCUF:s medlemsföreningar ser till att medlemmar kan träffas, dela erfarenheter och äta glutenfritt.

Medlemsföreningar