Surfing, bumperboll, mountainbike och glädje!

Deltagarna möttes upp i Östersund. Där bodde deltagarna riktigt bra och testade på wakeboard i Storsjön. Det var fruktansvärt roligt! Alla som som testade lyckades förr eller senare ta sig upp stående på brädan.
Wakeboard i Östersund
Tea, Redir, Adam, André och Rebecka redo för att testa wakeboard i Surfbukten, Östersund.

Dagen därpå rullade vi vidare till Sundsvall där alla fick testa att surfa på en vågmaskin. Det var lite svårt, men alla lyckades till slut stå upp på brädan. Kvällen spenderades på ett mysigt vandrarhem mitt i stan.
Efter frukost åkte vi till Gävle. Där spelade vi bumperfootball. En svettigt men väldigt roligt sport. Alla spelare var i varsin stor plastbubbla och vi studsade runt på fotbollsplanen när vi sprang in i varandra.
Bumperboll
Deltagarna i sina varsina plastbubblor, Gävle.

två deltagare krockar i bumperboll
Ledare Redir blir tacklad av Ludde på bumperboll i Gävle.

Därefter fortsatte resan till Stockholm. Där cyklade vi downhill mountainbike. Väldigt nervösa i början innan och väldigt glada efteråt. Vi bodde på SCUF:s kansli och lagade mat tillsammans samt fick besök av Smilla Luuk som föreläste för oss. Sista kvällen gjorde vi chokladbollar och kollade på film.
Mountainbike
Beata cyklar mountainbike nerför Hammarbybacken, Stockholm.

På morgonen åt vi en helt fantastisk brunch innan vi skiljdes åt och reste hemåt; något slitna men med fina sommarminnen från vår rundtur i Sverige!
Brunch på SCUF:s kansli
Brunch för trötta men nöjda deltagare på SCUF:s kansli, Stockholm.

Engagemangsarbete

Under bilresorna fick deltagarna tillsammans planera SCUF-aktiviteter. En aktivitet valdes ut och kommer genomföras nästa sommar! Anordnad av medlemmarna som kom på den. Så följ med nästa år, då SCUF gör en  två dagars cykeltur och övernattning i tält på Ven i Skåne!
/André Oliveira, Äventyrslägerkoordinator