Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Allergivänlig biovisning!

28 mars, 2015 kl 09:30 till 11:50

Succéaktiviteten kommer till Gotland! I mars har Unga Allergiker Stockholm hyrt en biosalong på Biostaden Borgen där vi får vara med på en helt privat visning av Svampbob Fyrkant – Äventyr på torra land.

Priset för alla SCUF:s medlemmar är 30kr per person och om du vill du ta med dig vänner eller familj så betalar de 50kr per person – kom i så fall ihåg att meddela det i din anmälan!

Anmäl dig senast 21 mars genom att skicka ett mail döpt till “Visby bio” till region.guss@scuf.se. I din anmälan vill vi att du skriver namn, eventuella luftburna allergier, medlemsnummer eller personnummer samt ett telefonnummer till dig och/eller en annan kontaktperson.

Vi vill att just du ska kunna delta under aktiviteten och därför behöver vi veta hur vi gör det så bra som möjligt för dig. Låt oss veta detta i denna anmälan! Tänk på att anmälan är bindande och att du blir ersättningsskyldig om du inte avanmäler dig senast en vecka i förväg.

För att göra biovisningen så allergivänlig som möjligt kommer den äga rum på förmiddagen innan de ordinarie visningarna börjar. Kom ihåg att själv komma fri från luftburna allergener såsom jordnötter, nötter, citrus, parfym, tobaksrök och pälsdjurshår!

Hoppas vi ses!

Detaljer

Datum:
28 mars, 2015
Tid:
09:30 till 11:50
Evenemang Category:

Plats

Biograf Biostaden Borgen Visby
Hästgatan 24
Visby, Sverige
+ Google Map