Laddar Evenemang

« All Events

 • Det här event har passerat.

Höstläger 2020

29 oktober, 2020 till 1 november, 2020

| 1300kr

Välkommen till SCUF:s höstläger för barn 7-12 år. Ett glutenfritt läger där barn med celiaki kan träffas, dela erfarenheter och ha kul tillsammans. Ingen behöver oroa sig över maten eller känna sig utanför. Det här är ett läger med massor av glädje och gemenskap!

Plats

Vretens kurs och lägergård i Nora, Örebro län. Läs mer om gården här: https://vreten.org/

Datum

29 oktober-1 november 2020

Vem kan delta?

Du som är mellan 7-12 år och medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF). Allting på lägret kommer att vara glutenfritt och har du andra allergier och intoleranser tar vi såklart hänsyn till dem!

Kostnad

Deltagaravgiften är 1300 kr.

SCUF vill att alla ska kunna delta på vårt sommarläger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför finns möjligheten att få ett bidrag av SCUF, motsvarande kostnaden för deltagaravgiften. Möjligheterna är begränsade, så hör av dig snarast om du är intresserad av detta. Se kontaktuppgifter nedan.

Resor

Det kommer finnas möjlighet till hämtning och lämning vid närliggande tågstation. Mer information kommer.

Viktig information om covid-19

På grund av rådande situation med pågående pandemi har SCUF tagit fram vissa riktlinjer kopplade till vår lägerverksamhet. Nedan följer information som kan vara bra för dig som vårdnadshavare och deltagare att veta om:

 • Varje deltagares vårdnadshavare ansvarar för att deltagaren är frisk och helt symtomfri vid ankomst till lägergården.
 • Om deltagaren blir sjuk eller får symtom inför lägret återbetalas inte deltagaravgiften, utan ordinarie avbokningsregler gäller. Detta pga att SCUF inte har möjlighet att stå för omkostnaderna det innebär vid avhopp tätt inpå lägrets början.
 • Under lägrets gång ansvarar lägerledarna tillsammans med lägerkoordinator för att se till att deltagarna tvättar händerna ofta och ordentligt och att det i den mån det är möjligt hålls avstånd. Vårdnadshavare bör dock prata med deltagaren inför lägret och tala om vikten av bl.a. handhygien.
 • Skulle deltagaren uppvisa symtom under lägrets gång ansvarar vårdnadshavare för hämtning så snart som möjligt i samråd med lägerkoordinatorn.

Vi hoppas att vi med ett gemensamt ansvar kan se till att höstlägret blir fantastiskt och fyllt av glädje, lek och bus!

Frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta SCUF:s kansli

kansli@scuf.se
0735- 95 33 46

 

om SCUF:s läger

Anmälan

ENDAST RESERVPLATSER

Anmälan till höstlägret 2020

ENDAST RESERVPLATSER Anmälan är öppen från 13 augusti och det är först till kvarn, så anmäl dig i tid!
 • yyyymmdd-xxxx
 • Till denna e-post skickar vi anmälningsbekräftelsen. Din anmälan är inte registrerad innan du får din bekräftelse. Observera att det kan dröja upp till 2 arbetsdagar för att få bekräftelsen. Kontakta laura.lindholm@scuf.se om du inte fått ett mail efter 2 arbetsdagar.
 • Skriv även om du önskar äta vegetariskt. Samt om du inte tål ren havre eller vetestärkelse.
 • Skriv vilken medicin det är, när på dagen du tar den, vilken dos och om du behöver hjälp med att ta den.
 • Har du varit på läger förut eller är det ditt första läger?
 • SCUF kommer att abonnera en buss från Örebro som är gratis att åka med (vi återkommer med tider). Meddela oss om du vill åka med bussen och med vilket färdmedel du kommer till Örebro. Meddela oss också om du planerar att åka direkt till och från lägergården på egen hand.
 • Om något händer dig under lägerveckan är det viktigt att vi kan nå din målsman. Det går att skriva flera telefonnummer.
  Om du är under 18 år krävs målsmans medgivande.

Detaljer

Börjar:
29 oktober, 2020
Slutar:
1 november, 2020
Pris:
1300kr

Arrangör

SCUF
Telefon:
073 695 33 46
E-post:
info@scuf.se
Webbplats:
www.scuf.se