Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstläger 2020

oktober 29, 2020 - november 1, 2020

1300kr

Välkommen till SCUF:s höstläger för barn 7-12 år. Ett glutenfritt läger där barn med celiaki kan träffas, dela erfarenheter och ha kul tillsammans. Ingen behöver oroa sig över maten eller känna sig utanför. Det här är ett läger med massor av glädje och gemenskap!

Plats

Vretens kurs och lägergård i Nora, Örebro län. Läs mer om gården här: https://vreten.org/

Datum

29 oktober-1 november 2020

Vem kan delta?

Du som är mellan 7-12 år och medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF). Allting på lägret kommer att vara glutenfritt och har du andra allergier och intoleranser tar vi såklart hänsyn till dem!

Kostnad

Deltagaravgiften är 1300 kr.

SCUF vill att alla ska kunna delta på vårt sommarläger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför finns möjligheten att få ett bidrag av SCUF, motsvarande kostnaden för deltagaravgiften. Möjligheterna är begränsade, så hör av dig snarast om du är intresserad av detta. Se kontaktuppgifter nedan.

Resor

Det kommer finnas möjlighet till hämtning och lämning vid närliggande tågstation. Mer information kommer.

Viktig information om covid-19

På grund av rådande situation med pågående pandemi har SCUF tagit fram vissa riktlinjer kopplade till vår lägerverksamhet. Nedan följer information som kan vara bra för dig som vårdnadshavare och deltagare att veta om:

  • Varje deltagares vårdnadshavare ansvarar för att deltagaren är frisk och helt symtomfri vid ankomst till lägergården.
  • Om deltagaren blir sjuk eller får symtom inför lägret återbetalas inte deltagaravgiften, utan ordinarie avbokningsregler gäller. Detta pga att SCUF inte har möjlighet att stå för omkostnaderna det innebär vid avhopp tätt inpå lägrets början.
  • Under lägrets gång ansvarar lägerledarna tillsammans med lägerkoordinator för att se till att deltagarna tvättar händerna ofta och ordentligt och att det i den mån det är möjligt hålls avstånd. Vårdnadshavare bör dock prata med deltagaren inför lägret och tala om vikten av bl.a. handhygien.
  • Skulle deltagaren uppvisa symtom under lägrets gång ansvarar vårdnadshavare för hämtning så snart som möjligt i samråd med lägerkoordinatorn.

Vi hoppas att vi med ett gemensamt ansvar kan se till att höstlägret blir fantastiskt och fyllt av glädje, lek och bus!

Frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta SCUF:s kansli

kansli@scuf.se
0735- 95 33 46

 

om SCUF:s läger

Anmälan

ENDAST RESERVPLATSER

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Detaljer

Start:
oktober 29, 2020
Slutar:
november 1, 2020
Kostnad:
1300kr

Arrangör

SCUF
Telefon:
073 695 33 46
E-post:
info@scuf.se
Visa Arrangör-webbplats