Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Mat för livet-mässan 2019

15 november, 2019 till 17 november, 2019

Matilda och Emma på Mat för livet-mässan 2018

Kom till SCUF:s monter!

SCUF kommer att ha en monter på Mat för livet-mässan i Stockholm. Dit är alla barn och unga på mässan varmt välkomna. Pärla armband till förmån för celiakiforskningen, köp vårt fina profilmaterial, få en snygg ansiktsmålning och lär dig mer om SCUF. Här kan du träffa andra medlemmar och prata med förbundsstyrelsen, som gärna berättar om kommande vinterläger och sommarläger. Passa även på att fråga om att vara lägerledare eller anordna aktiviteter.

Mat för livet är ett nästan unikt tillfälle att träffa barn och unga med celiaki från runtom i landet. Ta en paus från provsmakande av glutenfria produkter för att pyssla och umgås med oss!

Resor till Mat för livet

Medlemmar reser från runtom i landet till Mat för livet, följ med du också! Mer info om vartifrån du kan åka tillsammans med SCUF och SCF kommer löpande.

Om Mat för livet

Mat för livet-mässan anordnas årligen av Svenska Celiakiförbundets Stockholmsförening, på Kistamässan i Stockholm. Det är ett väldigt populärt event där personer med celiaki kan provsmaka och köpa glutenfria produkter direkt från producenterna. Du går inte hem hungrig!

Mer information

Detaljer

Börjar:
15 november, 2019
Slutar:
17 november, 2019

Plats

Kistamässan
Stockholm, + Google Map

Arrangör

SCUF
Telefon:
073 695 33 46
E-post:
info@scuf.se
Webbplats:
www.scuf.se