Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemskampanj värva en vän

augusti 28, 2023 @ 15:00 - september 17, 2023 @ 15:00

Värva en vän

Gillar du glass? Svenska Celiakiungdomsförbund, SCUF driver just nu kampanjen värva en vän som innebär att du som medlem och din vän kan få en varsin glasscheck från GB. Allt du behöver göra är att få en kompis att registrera sig som medlem i SCUF och därefter fylla i formuläret nedan. Inom kort kommer du och din vän få ett sms med varsin glasscheck. Kampanjen värva en vän pågår mellan 28 augusti och 17 september eller tills glasscheckarna tar slut.

Vad innebär ett medlemskap inom SCUF

SCUF är ett ungdomsförbund som arbetar för barn och unga vuxna med diagnosen celiaki. SCUF:s mål är att skapa en kul och enkel vardag för personer med celiaki. Detta gör vi genom påverkansarbete, informationsspridning och aktiviteter. Som medlem har du möjlighet att gå på roliga aktiviteter såsom läger och ta del av information kring celiaki. Som medlem bidrar du även till att stärka SCUF:s röst och ger SCUF som organisation bättre möjlighet att påverka.

Lite regler

Varje medlem kan endast få en gratis glass oavsett hur många vänner hen värvar. Om du vill värva flera vänner krävs det att du fyller i formuläret för varje person, alla kompisar du värvar får då en glasscheck. För att bli medlem i SCUF behöver du vara mellan 0–29 år. Medlemskapet är gratis och du behöver inte ha celiaki för att bli medlem.

Det krävs dock att er vän går in och registrerar sig som medlem, det går att göra på vår hemsida under fliken medlemskap.

Detaljer

Start:
augusti 28, 2023 @ 15:00
Slutar:
september 17, 2023 @ 15:00