Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Väst till Sthlm & “Mat för livet”-mässan 16-18/11

16 november, 2018 kl 19:00 till 18 november, 2018 kl 17:00

| 400 kr - 700 kr
kaka

– anmälan stängd –

Vi vet att vi är sent ute, men vi vill gärna ha med er till “Mat för livet”-mässan ändå!

Obs: 16-18 november, deltagaravgift 400-700:- för medlemmar, se nedan.

Mässan visar de senaste nyheterna, gamla godingar och mycket smakprover. Nästan allt är glutenfritt! Se det som en möjlighet att smaka en gång, eller tre och för den som vill är det prisvärt att köpa hem för kommande året. Leta reda på en stor resväska, anmäl dig och gör dig redo för avfärd mot Stockholm.

Vi vet att landet är långt men vi förväntar oss att ni åker tåg med oss från Västra Götalands län. Tågresan är obligatorisk eftersom det är då vi har mest tid att spendera ihop. Väl framme ska vi spendera nätterna på Victoria Tower som ligger precis bredvid mässan.

Lördagen har mycket fri-tid, men vi rekommenderar er att följa med oss in på mässan när den öppnar. Både Kistagallerian och Mall of Scandinavia ligger en kort bit bort för den som vill spendera tid i butiker eller hitta på annat. På lördagskvällen samlas vi igen för en gemensam middag och aktivitet. Tid och plats för middag och aktivitet ges senare.

På söndagen plockar vi ihop väskorna och beger oss till Stockholms Central på förmiddagen, där tid ges för att handla lunch till tågresan. Var och en får välja fritt (ingen alkohol & allergiundantag kan förekomma) vad hen vill äta till lunch, och vi står för mat upp till 80kr som återbetalas efter att vi fått kvitto och uppgifter.

Helgen har varit uppskattad av oss och alla deltagare tidigare år och vi vill gärna att just du följer med denna gång.

Ingår i priset för SCUF-medlemmar, (självkostnadspris för icke-medlemmar)

– gemensamt tåg t/r Göteborg – Stockholm + SL (fredag-söndag, tider meddelas framöver till anmälda)
– två nätter på Scandic Victoria Tower och frukost
– inträde till mässan
– lördagsmiddag följt av hemlig aktivitet
– lunch på söndagen

Eget ansvar gäller under hela helgen!

När: 16-18 november

Ålder: SCUF-medlemmar 0-29 år, icke-medlemmar utan åldersgräns.

0-12 år med ansvarig person (18+, ej gratis)
13-16 år med målsmans godkännande
17+ år under eget ansvar.

Pris:

0-15 år: 400 kr
16-19 år: 500 kr
20-25 år: 600 kr
26- år: 700 kr

Icke-medlemmar till självkostnadspris.

Plats: Kista, Stockholm

Sista anmälningsdagen: 14/11 kl. 12:00. Anmälan med som sker 14/11 ska styrkas med kvitto senast kl 15:00 samma dag.

Anmälan är bindande och bekräftas genom kvitto på betalning (fås lättast via internetbank). Kvittot ska vara oss tillhanda SENAST dagen efter vi skickat e-post med med betalningsuppgifter. Det är först efter vi mottagit kvitto som ni är fullständigt anmälda och återbetalning av pengar sker endast emot läkarintyg eller motsvarande. Om kvitto inte är oss tillhanda enligt ovan, avbryts anmälan och eventuella pengar återbetalas.

Först till kvarn!

Styrelsen har rätt att ställa in aktiviteten med kort varsel pga. oförutsedda händelser, anmälda meddelas så fort vi kan och samtliga inbetalningar återbetalas då så snart som möjligt.

Enligt SCUF:s alkohol- och drogpolicy är ingen alkohol eller narkotikaklassade varor tillåten, varken för ledare, deltagare eller deras medföljande. Se aktuell policy.

Personer som inte är medlemmar i SCUF och är 0-29 år, kan enkelt bli det. Är du redan medlem i Svenska Celiakiförbundet kan du gratis bli medlem i SCUF också.

Fyll i anmälningsformuläret nedan, och underlätta för oss genom att ange ditt medlemsnummer. Vi använder dina uppgifter för kontakt med dig inför och under aktiviteten och för att kontrollera medlemskap (genom SCUF:s kansli). Vi raderar uppgifterna senast 1 månad efter aktiviteten.

// Styrelsen SCUF Väst

Detaljer

Börjar:
16 november, 2018 kl 19:00
Slutar:
18 november, 2018 kl 17:00
Pris:
400 kr - 700 kr
Evenemang Category:

Plats

Kistamässan
Stockholm, + Google Map

Arrangör

SCUF Väst
E-post:
vast@scuf.se
Webbplats:
scuf.se/medlemsforening/vast/