Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Regionsårsmöte GUSS

11 april, 2015 kl 13:00 till 16:30

Det har nu blivit dags för årsmöte med SCUF region GUSS (Gotland, Uppland, Stockholm, Södermanland) och vi vill att just Du ska komma!

Lördagen den 11 april träffas vi kl. 13.00 för att ha ett möte i Dieselverkstadens lokaler i Sickla, Stockholm. Alla är inbjudna, speciellt du som är intresserad av Region GUSS:s styrelsearbete och förbundet SCUF! Ett nytt verksamhetsår ska ta fart och vi hoppas på att fler medlemmar vill engagera sig och ta del av vårt roliga arbete.

Mötet är planerat att äga rum mellan kl 13:00-16:30, men kan eventuellt sluta tidigare. Att delta på mötet är gratis och det bjuds på fika!

Efter avslutat möte får alla som vill klättra i Klätterverket, som ligger i samma byggnad. För två timmars klättring kostar det 100kr/person. Ta med oömma kläder, ett lås om du vill låsa in saker och eventuellt handduk om du vill duscha efteråt.

Hoppas vi ses!

OBS!
*Sista anmälningsdag är en vecka innan utsatt datum!
*Att delta på mötet är gratis men för att klättra kostar det 100kr, vilket betalas in på det kontonummer du får i ett bekräftelsemail vid anmälan.
*Glöm inte att i anmälan nämna om du vill delta på klättringen eller ej. Betalning för denna aktivitet bör också ske i samband med anmälan till mötet.

Detaljer

Datum:
11 april, 2015
Tid:
13:00 till 16:30
Evenemang Category:

Plats

Dieselverkstaden
Marcusplatsen 17, Sickla
Stockholm,