Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommarläger 2022 -FULLT

17 juli till 23 juli

Välkommen till SCUF:s sommarläger för barn och unga mellan 7-17 år. Ett glutenfritt sommarläger där barn och unga med celiaki kan träffas, dela erfarenheter och ha kul tillsammans. Ingen behöver oroa sig över maten eller känna sig utanför. Det här är ett läger med massor av glädje och gemenskap!

Plats

Brittebo utanför Bottnaryd vid Jönköping. Läs mer om gården här.

Datum

Lägret äger rum mellan 17 juli till 23 juli.

  • 17-20 juli deltagare 7-12 år -FULLT
  • 20 juli-23 juli deltagare 13-17 år – FULLT
Vem kan delta?

Du som är mellan 7-17 år och medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF). Allting på lägret kommer att vara glutenfritt och har du andra allergier och intoleranser tar vi såklart hänsyn till dem! Det kommer att finnas 30 platser till vardera läger och åldersgrupp (totalt 60 platser för båda lägren).

Kostnad

Deltagaravgiften är 1200 kr.

SCUF vill att alla ska kunna delta på vårt sommarläger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför finns möjligheten att få ett bidrag av SCUF, motsvarande kostnaden för deltagaravgiften. Hör av dig om du är intresserad av detta, se kontaktuppgifter nedan.

Resor

Det kommer finnas möjlighet till hämtning och lämning vid närliggande tåg/buss station. Mer information kommer.

Anmälan

Anmälan är öppen från 28 februari 10:00 till 1 mars 23:59. Därefter lottar SCUF ut lägerplatserna till de som anmält sig. Det spelar ingen roll vilken tid under dessa två dagar du anmält dig. Besked på om du fått plats, reservplats eller inte plats kommer den 9 mars. Inga besked ges innan dess.

Frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta SCUF:s kansli om du har frågor:

kansli(Replace this parenthesis with the @ sign)scuf.se
0735- 95 33 46

Detaljer

Börjar:
17 juli
Slutar:
23 juli