Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommarläger 2022

juli 17, 2022 - juli 23, 2022

Välkommen till SCUF:s sommarläger för barn och unga mellan 7-17 år. Ett glutenfritt sommarläger där barn och unga med celiaki kan träffas, dela erfarenheter och ha kul tillsammans. Ingen behöver oroa sig över maten eller känna sig utanför. Det här är ett läger med massor av glädje och gemenskap!

Plats

Brittebo utanför Bottnaryd vid Jönköping. Läs mer om gården här.

Datum

Lägret äger rum mellan 17 juli till 23 juli.

  • 17-20 juli deltagare 7-12 år
  • 20 juli-23 juli deltagare 13-17 år
Vem kan delta?

Du som är mellan 7-17 år och medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF). Allting på lägret kommer att vara glutenfritt och har du andra allergier och intoleranser tar vi såklart hänsyn till dem! Det kommer att finnas 30 platser till vardera läger och åldersgrupp (totalt 60 platser för båda lägren).

Kostnad

Deltagaravgiften är 1200 kr.

SCUF vill att alla ska kunna delta på vårt sommarläger, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför finns möjligheten att få ett bidrag av SCUF, motsvarande kostnaden för deltagaravgiften. Hör av dig om du är intresserad av detta, se kontaktuppgifter nedan.

Resor

Det kommer finnas möjlighet till hämtning och lämning vid närliggande tåg/buss station. Mer information kommer.

Anmälan

Anmälan håller öppet här på hemsidan från 28 februari 10:00 till 1 mars 23:59. Därefter lottar SCUF ut lägerplatserna till de som anmält sig. Det spelar ingen roll vilken tid under dessa två dagar du anmält dig. Besked på om du fått plats, reservplats eller inte plats kommer den 9 mars. Inga besked ges innan dess.

Frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta SCUF:s kansli om du har frågor:

kansli@scuf.se
0735- 95 33 46

Anmälan till sommarlägret 2023

Anmälan är öppen från 7.e till 14.e mars. Platserna till lägret kommer att lottas ut och besked om du har fått en plats på lägret kommer 2-4 arbetsdagar efter anmälan har stängt.

Anmälan för lägerdatum(Obligatoriskt)
Namn(Obligatoriskt)
yyyymmdd-xxxx
Till denna e-post skickar svaret på din anmälan. Du kommer få svar 4-5 arbetsdagar efter anmälan har stängt. Kontakta isabella.browall@scuf.se om du inte fått ett mail efter 5 arbetsdagar.
Skriv in adress, stad, postnummer
Är du medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF)?(Obligatoriskt)
Om du inte är medlem så kan du bli det via följande länk: https://www.scuf.se/medlemskap/bli-medlem/
Har du diagnosen celiaki?(Obligatoriskt)
Skriv även om du önskar äta vegetariskt. Om du har en variant av celiaki, till exempel att du inte tål havre eller att det ska vara naturligt glutenfritt, specificera gärna så noggrant som möjligt vad detta innebär och exempel på ingredienser som du inte tål. Vi vill vara så noggranna som möjligt och se till att det inte blir några missförstånd vad det gäller er kost.
Skriv om du tar några mediciner som du behöver hjälp med eller om du har någon medicinsk information som vi bör veta om.
Har du varit på läger förut eller är det ditt första läger?
Berätta här om du kommer att bli lämnad/hämtad på lägergården eller om du är i behov av att bli hämtad/lämnad på en närliggande tåg/buss station.
Det är till exempel bra för oss att veta om du inte kan simma.
Målsman(Obligatoriskt)
Om något händer dig under lägerveckan är det viktigt att vi kan nå din målsman. Det går att skriva flera telefonnummer.
Jag godkänner att SCUF fotograferar på lägret och publicerar bilder på mig i SCUF:s kommunikationskanaler(Obligatoriskt)
Om du är under 18 år krävs målsmans medgivande.
Lämnade uppgifter lagras av Svenska celiakiungdomsförbundet (SCUF) i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifterna används av SCUF för att komma i kontakt med dig som deltagare samt för att kunna planera och genomföra aktiviteten. Personuppgifterna sparas i högst 1 år och hanteras med försiktighet. Har du några frågor kan du maila personuppgifter"scuf.se eller läsa mer på scuf.se/medlemskap/personuppgiftshantering.(Obligatoriskt)

Detaljer

Start:
juli 17, 2022
Slutar:
juli 23, 2022