Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sommarläger 2023

juli 2 - juli 8

1200kr

Välkommen till SCUF:s sommarläger för barn och unga mellan 7-17 år. Ett glutenfritt sommarläger där barn och unga med celiaki kan träffas, dela erfarenheter och ha kul tillsammans. Ingen behöver oroa sig över maten eller känna sig utanför. Det här är ett läger med massor av glädje och gemenskap!

Plats

Ängskär lägergård utanför Tierp i Uppsala region. Läs mer om gården här.

Datum

Lägret äger rum mellan 2 juli och 8 juli.

2-5 juli: sommarläger för medlemmar mellan 7-12 år
5-8 juli: sommarläger för medlemmar mellan 13-17 år

Vem kan delta?

Du som är mellan 7-17 år och medlem i Svenska Celiakiungdomsförbundet (SCUF). Allting på lägret kommer att vara glutenfritt och har du andra allergier och intoleranser tar vi såklart hänsyn till dem. Det kommer att finnas 32 platser till vardera läger och åldersgrupp (totalt 64 platser för båda lägren).

Kostnad

Deltagaravgiften är 1200 kr.

SCUF vill att alla ska kunna delta på sommarlägret, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför finns möjligheten att få ett bidrag av SCUF, motsvarande kostnaden för deltagaravgiften. Hör av dig om du är intresserad av detta, se kontaktuppgifter nedan.

Resor

Det finns möjlighet till hämtning och lämning vid närliggande tågstation/busshållplats. Mer information om detta kommer.

Anmälan

Anmälan håller öppet här på hemsidan från den 7 mars klockan 10:00 till den 14 mars klockan 23:59. Därefter lottar SCUF ut lägerplatserna till de som anmält sig. Det spelar ingen roll vilken tid du anmält dig. Besked om du fått plats eller inte samt om du fått reservplats kommer 3-4 arbetsdagar efter att anmälan har stängt. Inga besked ges innan dess.

Frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta SCUF:s kansli om du har frågor:
Isabella.browall@scuf.se
073 595 33 46

Detaljer

Start:
juli 2
Slutar:
juli 8
Kostnad:
1200kr

Plats

Tierp

Arrangör

SCUF
Telefon
073 595 33 46
E-post
info@scuf.se
Visa Arrangör-webbplats