Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Vårpeppen 2018 med SCUF och UA!

maj 4, 2018 @ 17:00 - maj 6, 2018 @ 14:00

Gratis
Anmälan till Vårpeppen är stängd.

 

Välkommen!

Den 4 maj är det dags för Svenska Celiakiungdomsförbundet och Unga Allergiker att slå våra kloka organisationer ihop och tillsammans skapa en helg full av kunskapsutbyte och gemenskap!

Vårpeppen 2018 är en träff som anordnas för dig som är aktiv i SCUF eller UA, och för dig som ännu inte är aktiv men nyfiken på vad engagemang inom förbunden innebär.

Det är medlemmarna som utgör SCUF och UA och får förbunden att växa. Denna träff är en bra chans för er att träffas, lära känna varandra och peppas i era engagemang.

Helgens innehåll

Vi ses fredagen den 4 maj på UA:s kansli i Stockholm och äter middag tillsammans, sedan är de nästkommande två dagarna fyllda med roliga aktiviteter och utbildning. Under helgen kommer du bland annat:

  • Kunna dela erfarenheter med andra ideellt engagerade
  • Få kunskaper i styrelse- och föreningsuppdrag och vad det innebär
  • Ha möjlighet att utvecklas i ditt förtroendeuppdrag
  • Delta på roliga aktiviteter tillsammans med Unga Allergiker

Träffen avslutas klockan 14:00 på söndagen den 6 maj. Unga Allergikers kansli ligger på Rosenlundsgatan 52 på Södermalm, och vi kommer bo på STF Vandrarhem Zinkensdamm i närheten.

Vem kan delta?

Medlemmar i SCUF. Både du som är förtroendevald i SCUF eller UA är välkommen, och även du som är intresserad av vad ett engagemang inom förbunden innebär. Ingen förkunskap krävs, vi lär oss tillsammans! Sista anmälningsdag 1 april.

Kostnadsfritt!

SCUF och UA står för resor, logi och lokal, vilket innebär att träffen är gratis att delta på för alla medlemmar. Detta kräver dock att ni meddelar vilka resor ni vill ha bokade senast den 6 april. För att hålla ned kostnaderna och ha möjlighet att välja de mest miljövänliga alternativen önskar vi att boka resor så snart som möjligt.

Frågor

Har du frågor om Vårpeppen 2018 kan du maila SCUF:s verksamhetsutvecklare Matilda Köpcke på Matilda.kopcke@scuf.se eller UA:s verksamhetsutvecklare Klara Lundahl på Klara.lundahl@ungaallergiker.se

Detaljer

Start:
maj 4, 2018 @ 17:00
Slutar:
maj 6, 2018 @ 14:00
Kostnad:
Gratis

Arrangör

SCUF
Telefon
073 595 33 46
E-post
info@scuf.se
Visa Arrangör-webbplats