Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkomna på SCUF-preppen 2021

21 mars, 2021 kl 11:00 till 17:00

En dag för dig som är nyfiken på förbundsårsmötet och SCUF!

Vad är ett förbundsårsmöte? Hur går en röstning till? Vad betyder “motion” och “proposition”? Varför använder vi så många krångliga ord? 

Tid för diskussion

Tillsammans kommer vi under dagen reda ut vad alla krångliga ord betyder, hur man skriver ett yrkande och varför man som medlem borde delta på förbundsårsmötet.

Den 21 mars ses vi digitalt för att gå igenom handlingarna ordentligt. Vi kommer steg för steg prata om alla olika delar av förbundsårsmötet och de förslag som medlemmar och förbundsstyrelsen lagt fram.

Årsmöteshandlingarna

Handlingarna till det kommande förbundsårsmötet (läs mer om själva mötet här) skickas ut senast den 12 mars. Handlingarna är de dokument som innehåller allt som kommer tas upp på förbundsårsmötet. Alltifrån schema för helgen, hur det senaste verksamhetsåret gått, förslag på förändringar i förbundet, till vilka som vill väljas in i förbundsstyrelsen.

Var?

Digitalt via Zoom

När?

Söndag 21 mars kl 11-17

Vem får komma?

Alla som är medlemmar i SCUF och ska delta på förbundsårsmötet, eller är nyfiken på vad det innebär. Läs mer om hur du anmäler dig till förbundsårsmötet här.

Anmälan

Anmälan görs via formuläret nedan senast 15 mars. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Hoppas vi “ses”!

Detaljer

Datum:
21 mars, 2021
Tid:
11:00 till 17:00
Evenemang Taggar:

Arrangör

SCUF
Telefon:
073 695 33 46
E-post:
info@scuf.se
Webbplats:
www.scuf.se