Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vinterläger 2022!

januari 6 @ 12:00 - januari 9 @ 10:00

Inställt!  

Häng med SCUF på vinterläger till Kläppen i Sälen!

I januari nästa år reser SCUF till skidorten Kläppen (Sälen). Följ med på ett vinterläger med skidåkning, glutenfri mat och roliga aktiviteter!

Vinterlägret är från torsdag 6 januari till söndag 9 januari år 2022. Då kommer 16 deltagare mellan 15-29 år och 4 ledare att vara med och det blir fyra roliga dagar!

Vad kostar det?
Deltagaravgiften är 1000 kronor. I det ingår:

Liftkort för de två dagarna i backen
Boende
Mat och fika (glutenfritt och med hänsyn till annan specialkost)
Bussresor

Vi vill att medlemmar ska kunna åka på lägret oavsett ekonomiska förutsättningar, därför finns det möjlighet att få deltagaravgiften sponsrad från SCUF. Vill du veta mer? Mejla kansli@scuf.se

Vem kan delta?
Medlemmar i SCUF mellan 15-29 år.

Vill du åka med en kompis som inte är medlem? Du kan föreslå att hen blir det! Man behöver inte ha celiaki (glutenintolerans) för att vara med, och det är helt gratis. Bli medlem här.

Busstider
SCUF har hyrt en buss med chaufför som kommer köra oss till och från lägret. Denna avgår från Stockholm Central kl 12:00 på torsdagen, och avgår sedan från Kläppen kl 10:00 på söndagen.
Både på dit- och tillbakavägen kommer bussen göra två stopp, ett i Avesta och ett i Mora. Det går bra att hoppa på bussen antingen i Stockholm, Avesta eller Mora. Meddela så snart som möjligt när du/ni vet hur ni kommer ta er till och från lägret.

Kläppen

Kläppen är landets sjätte största skidanläggning med totalt 21 liftar och 37 pistar. Kläppen är en mysig skidort och har nära till liftar och backar.

Anmälan

Platserna är slut!

 

 

Detaljer

Start:
januari 6 @ 12:00
Slutar:
januari 9 @ 10:00
Evenemang Kategori: