Förbundsårsmöte 2024

Den 14 april 2024 samlas Svenska Celiakiungdomsförbundets, SCUF:s medlemmar för det årliga förbundsårsmötet! Det är en nationell medlemsträff där du lär känna medlemmar från runtom i landet. Vi firar då ännu ett år med SCUF, pratar om vad som hänt sedan förra förbundsårsmötet, tar beslut om hur SCUF ska arbeta framöver och väljer vilka som ska leda förbundet.

Vem kan delta?

Alla medlemmar kan delta, antingen som observatör eller ombud. Du får reda på allt du behöver veta innan och kan ställa frågor under mötet. Sista anmälningsdagen är den 31 mars.

Plats

Årets förbundsårsmöte kommer att vara hybrid vilket innebär att du kan delta både digitalt och fysiskt. Om du vill delta fysiskt är du välkommen till SCUF:s kansli i Stockholm. Vill du delta digitalt är detta möjligt via Zoom.

 

Du som vill delta fysiskt på mötet men saknar sovplats i närheten har möjlighet att sova över på SCUF:s kansli. Om du är intresserad av detta kan du maila oss på info@scuf.se.

Möteshandlingar

Möteshandlingarna innehåller allting som kommer tas upp på förbundsårsmötet. På så sätt kan alla medlemmar veta vad förbundsårsmötet kommer ta beslut om och deltagarna kan förbereda sig. Handlingarna skickas ut till alla som anmält sig och läggs upp på hemsidan senast fyra veckor innan mötet.

Motioner

En motion är ett förslag till ett beslut om något du vill att SCUF ska förändra. Alla kan skicka in en motion men tänk på att det är motionsstopp onsdagen den 31 januari. Skicka din motion till styrelsen@scuf.se

Nomineringar

Är du intresserad av att vara med i förbundsstyrelsen 2024-2025? SCUF:s valberedning vill väldigt gärna prata med dig som är nyfiken och vill vara med att göra skillnad. I förbundsstyrelsen är du med och driver SCUF:s arbete nationellt. Läs mer här och kontakta valberedningen innan 31 januari 2023. Du behöver vara mellan 15-28 år.

 

Ställ frågor om uppdraget via mail till val@scuf.se.

 

Har du några frågor eller funderingar är kan du kontakta kansliet på info@scuf.se alternativt 073-595 33 46.

Anmälan SCUF:s Förbundsårsmöte

Namn(Obligatoriskt)
Används för att kontrollera ditt medlemskap i SCUF.
Bekräftelse och information skickas via mail.
Ange den medlemsförening du tillhör.
Jag vill delta på förbundsårsmötet(Obligatoriskt)
Jag vill delta på förbundsårsmötet som(Obligatoriskt)
Ange om du har allergier eller andra matspecifikationer
Jag godkänner att SCUF fotograferar på aktiviteten och publicerar bilder på mig i SCUF:s kommunikationskanaler(Obligatoriskt)
Om du är under 18 år krävs målsmans medgivande.
Personuppgiftshantering(Obligatoriskt)