Förbundsårsmötet 2017

“Nu har SCUF:s nya verksamhetsår börjat efter helgens förbundsårsmöte! Det var en roligt helg med mycket skratt, bra diskussioner och så klart viktiga beslut för SCUF:s framtid. Det har bland annat valts en ny förbundsstyrelse som jag får leda, vilket är väldigt roligt! Förutom jag sitter 8 andra glada SCUF:are i den nya förbundsstyrelsen, och vi är redan peppade på vad det här året har att ge. Nu önskar jag glad sommar, så hoppas jag att vi ses under året!”

 

/Sofia Larsson, förbundsordförande

Förbundsårsmötet 2017 hölls på Bosön, Lidingö i Stockholm den 9-11 juni. Bosön är ett konferenscenter med massor av träningsmöjligheter, så på fritiden hade deltagarna möjlighet att bada, gymma eller jogga i löpspåren. Vi försökte också spana efter kändisar bland idrottarna i matsalen.

 

Deltagarna kom till Bosön på fredag kväll. Först åts det tacobuffé och sedan höll generalsekreterare Jenny Pettersson ett välkomstpass. Där gick hon igenom schemat för helgen och hur ett årsmöte går till. Deltagarna fick testa rösta genom ett rollspel och lära känna varandra genom några lekar.

Helgen bjöd på perfekt väder för att ta med en kaffe ner till vattnet.

Lördag morgon började själva förbundsårsmötet. Mötesordförande Oskar Wiik hoppade in i sista minut som ersättare för Mikael Holm (som varit mötesordförande på SCUF:s två senaste förbundsårsmöten) som tyvärr blev sjuk innan helgen. Oskar gjorde ett strålande jobb med att leda förbundsårsmötet!

 

På lördagskvällen fanns det tid att göra roliga saker tillsammans. Under middagen fick Sofia Larsson diplom för Årets Medlem 2016. Därefter tävlade deltagarna i frågesport och dansade danceoke till musikvideos på projektorn.

Sekreterare Erik Einarsson och mötesordförande Oskar Wiik.

Sista dagen valdes nya medlemmar i förbundsstyrelsen, ny valberedning och ny verksamhetsrevisor. Mötet avslutades innan lunch och vid ett åkte alla hemåt.

 

Mötesprotokoll med information om de beslut som togs på förbundsårsmötet kan du läsa här.

Tack alla som deltog och gjorde förbundsårsmötet till en toppenhelg!

 

Text: Lisa Olsson, kommunikatör

Nya förbundsstyrelsen äter lunch (minus två som inte var med på Bosön).
Vinnarlaget på lördagskvällens frågesport. Clara, Maria, Martina och Göran.
Simon, Göran, Sofia, Martina och Maria dansar danceoke.
Avtackning av gamla förbundsstyrelsen.