Vad gör jag om jag får ont i magen efter att ha fått i mig gluten?

Published

Hej!

Jag är allergisk mot gluten. Alltså, om jag får i mig gluten så får jag så ont i magen att jag knappt kan gå!
Vad ska jag göra i sådana tillfällen då jag får ont i magen? Snälla hjälp mig!

Har celiaki, äter glutenfritt men har fortfarande ont i magen

Hej min 9 åriga dotter fick diagnosen glutenintolerant för 3 månader sedan , hennes ”glutenvärden från 150 har gått ner till 17 , ( så det är positivt) men problemet är att hon fortfarande har ont i magen, vi har besökt gastroenheten på sjukhuset där de har rönkat henne och ser att hon har en del förstoppning i tarmarna, vi ger henne movicol sedan en vecka tillbaka . men utan några resultat ,
några tips ??

Glutenöverkänslig trots negativt blodprov och biopsi?

Hej!

37år och testades negativt för gluten. Men jag äter glutenfri kost ändå sedan 4 månader tillbaka. Just för att se om jag kunde bli piggare. Läste att epilepsi kunde vara ett symptom på glutenintolerans så jag tänkte se om jag blir bättre och även min pollenallergi. Trött har jag varit i ett år och är faktiskt piggare nu.

Igår så åt jag chokladbollar med vanligt havregryn och senare på kvällen fick jag jätteont i övre delen av magen och även klåda på magen. Hade jättemycket klåda på kroppen innan jag slutade med gluten. Har råkat få i mig gluten vid två tillfällen innan och även då fått ont i övre delen av magen, men då också fått som en klump i halsen och var jättetrött i ett par veckor. Sov hela tiden.

Nu min fråga till dig. Kan man vara överkänslig mot gluten fast både blodprov och biopsi visar negativt?

Mvh
Susanna