Intresserad av att delta i en testgrupp?

TryggMat logotyp
TryggMat är en ny samarbetspartner till SCUF. Med mobilappen scannar du streckkoden på ett livsmedel, innehållsinformationen matchas mot din kostprofil och du får en snabb indikation på om du kan äta produkten eller inte. Om livsmedlet innehåller något som du inte tål eller inte vill äta visas det med en tydlig symbol.
För att kunna göra appen så smart och bra som möjligt är vi intresserade av att komma i kontakt med våra framtida användare, dvs de som har koll och som verkligen bryr sig om vad maten innehåller. Därför vänder vi oss till er i SCUF, som vi tror vet hur en sådan tjänst behöver fungera.
Vi söker nu dig som är intresserad av att testa appens beta-version. Du kommer att få en testlänk för appen skickad till din e-mail när det är dags. Den enda du behöver göra är att ladda ner den, prova den och låta TryggMat veta vad du tycker.
Är du intresserad av att bidra till utvecklingen av TryggMat, maila ditt namn och märke på telefon till info@tryggmat.se så kommer testlänken inom kort.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Tack på förhand för din medverkan!

Hälsar,
Hanna von Schantz, VD TryggMat
För frågor, kontakta hanna.von.schantz@tryggmat.se

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *