Att baka glutenfritt kan vara en riktig utmaning och för många kan det vara svårt att veta vad man får och inte får äta. Den här personen har en facebooksida där det läggs ut recept och råd kring glutenfri kost. Hon arbetar hela tiden för att utveckla recept och hitta nya, bra restauranger, kaféer och affärer att handla i. Att restaurangen “Under kastanjen” bakar lussebullar utifrån hennes recept är ett bevis på att hon vet vad hon gör.
SCUF-Gaffeln går till en otroligt kunnig, kompetent person som är villig och brinner för att hjälpa och underlätta för andra i samhället med celiaki. Titeln tilldelas Virginia Küst!
Virginia Küst bor i Göteborg, är aktiv i sociala medier och driver bloggen Küsten är klar. Där hittar du hennes egna recept, tips och samlade länkar. Nedan kan du höra henne berätta om sitt driv och sakerna hon åstadkommit.
SCUF-Gaffeln går till en otroligt kunnig, kompetent person som är villig och brinner för att hjälpa och underlätta för andra i samhället med celiaki. Titeln tilldelas Virginia Küst!
Virginia Küst bor i Göteborg, är aktiv i sociala medier och driver bloggen Küsten är klar. Där hittar du hennes egna recept, tips och samlade länkar. Nedan kan du höra henne berätta om sitt driv och sakerna hon åstadkommit.