Tävling – vinn en glutenfri goodiebag

TÄVLINGEN AVSLUTAD

Skicka en lista med namn på de personer du värvat till laura.lindholm@scuf.se.
Vinnarna utses denna vecka så gör det så snart som möjligt!
Mellan den 20 september och 18 oktober är det medlemsvärvningstävling i SCUF. Vi vill att så många som möjligt ska vara med och förbättra vardagen för barn och unga med celiaki (glutenintolerans), det vill väl du också? Om du är med och hjälper oss bli fler, kan du också vinna finfina priser!

Vad kan man vinna?

  • De som värvar minst fem stycken nya medlemmar får ett snyggt SCUF-nyckelband och en fräsig SCUF-tygkasse
  • De som värvar 10 stycken (eller fler) medlemmar vinner en stor goodiebag med mumsiga glutenfria produkter, samt nyckelbandet och tygkassen

Vem får vara med och tävla?

Alla medlemmar mellan 0-29 år! Är du inte medlem själv ännu går det utmärkt att bli det här.

Så, hur tävlar man?

Det finns tre alternativ för att genomföra detta:

  1. Be den du värvar att använda QR-koden nedan med sina smartphones. Via den kommer man direkt till sidan där man registrerar sitt medlemskap.
  2. Den du värvar kan gå in på fliken ”medlemskap” på hemsidan, eller via länken www.scuf.se/medlemskap/bli-medlem/ och registrera sig.
  3. Du kan också skriva ned deras namn, efternamn, personnummer, telefonnummer, gatuadress, e-post samt kön och mejla uppgifterna till laura.lindholm@scuf.se

Tips för att bli en värvningsexpert

  • Förklara varför du vill ha deras hjälp, vad den skulle betyda för dig och barn och unga med celiaki (glutenintolerans).
  • Prata med alla du känner och vänd på varje sten – det finns alltid fler människor där ute som är intresserade av att bli medlemmar i SCUF, många vet bara inte om det än!
  • Säg att det bara tar någon minut att bli medlem. Superenkelt!
  • Medlemskapet är helt gratis, och man får ta del av en massa skoj. Berätta om vad SCUF gör!

Tävlingen avslutas 18 oktober

Slutligen, när tävlingen börjar närma sig sitt slut mejlar du en lista till laura.lindholm@scuf.se med hur många medlemmar du värvat samt dina kontaktuppgifter (namn och adress) senast fredag 18 oktober. Vinnarna utses veckan efter.

Nu kör vi, gasen i botten!