Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Medlemsföreningsårsmöte SCUF Stockholm

8 februari kl 14:00 till 16:00

| Gratis
Medlemmar i SCUF

Välkommen på medlemsföreningsårsmöte och Lasergame!

[Anmälan är stängd]

Lördagen den 8 februari är det dags för medlemsföreningsårsmöte på Latitude 59 i Uppsala. Då har alla medlemmar möjlighet att påverka vad SCUF medlemsförening Stockholm ska göra under året som kommer! 

Efter mötet kommer vi att spela Lasergame tillsammans, bekväma kläder rekommenderas. Om du vill vara med på medlemsföreningsårsmötet men inte vill vara med och spela Lasergame så går det bra, skriv det då som en kommentar i din anmälan under “Övrigt”. 

Det är bara medlemmar i SCUF medlemsförening Stockholm som får rösta på mötet men om du vill ta med dig en vårdnadshavare så går det bra. Om platserna inte fylls av medlemmar så får medföljande vårdnadshavare vara med och spela Lasergame (men medlemmar har alltså företräde oavsett om man var först att anmäla sig eller inte). Aktiviteten är gratis för medlemmar. Om en vårdnadshavare följer med och deltar i Lasergame betalar hen självkostnadspris.

Om någon du känner vill vara med som är mellan 0-29 år kan hen enkelt bli medlem i SCUF gratis och kan då också rösta på mötet samt delta i Lasergame gratis. Läs mer om att bli medlem här: https://www.scuf.se/medlemskap/ 

När?
8 februari klockan 14.00-16.00.
Sista anmälningsdagen är 31 januari. 

Var? 
Latitude 59 i Uppsala
Svartbäcksgatan 71
753 33 Uppsala

Möteshandlingar
Vill du läsa möteshandlingarna innan medlemsföreningsårsmötet? Skriv till stockholm@scuf.se så skickar styrelsen ett mail med handlingarna. Möteshandlingarna är de papper som mötet kommer att handla om, de innefattar exempelvis redovisningar av förra året, ekonomisk budget för år 2020 och en beskrivning av SCUF Stockholms mål för år 2020.

Tyck till
Om du har förslag på vad SCUF medlemsförening Stockholm ska göra eller ha för åsikt kan du lämna in motioner senast den 18 januari. Maila motionen till stockholm@scuf.se. Vill du ha hjälp med att skriva en motion kan du också skicka ett mail. På så sätt kan du vara med och påverka verksamheten!

Engagera dig
Är du intresserad av att vara med i styrelsen? I styrelsen hjälps vi åt med att komma med idéer om vilka aktiviteter vi ska genomföra, boka aktiviteter, planera och har möten tillsammans. Ofta diskuterar vi på messenger/Facebook, ibland har vi skypemöten och ibland träffas vi för att ha fysiska möten. Är det något som du är intresserad av? Skriv till oss så berättar vi mer!

Hoppas vi ses!

Detaljer

Datum:
8 februari
Tid:
14:00 till 16:00
Pris:
Gratis
Evenemang Category:

Plats

Latitude 59
Svartbäcksgatan 71
Uppsala, 75333 Sverige

Arrangör

SCUF Stockholm
E-post:
stockholm@scuf.se
Webbplats:
scuf.se/medlemsforening/stockholm/