Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

SCUF Vinterläger i Sälen

23 januari till 26 januari

| 1000kr

Obs! Platserna är fyllda, men det går utmärkt att anmäla sig till reservlistan.

I januari nästa år reser SCUF till skidorten Vasabyn i Lindvallen (Sälen). Följ med på ett vinterläger med skidåkning, glutenfri mat och roliga aktiviteter!

Vinterlägret är från torsdag 23 januari till söndag 26 januari år 2020. Då kommer 20 deltagare mellan 15-29 år att vara med och det blir fyra roliga dagar!

Vad kostar det?

Deltagaravgiften är 1000 kronor. I det ingår:

  • Liftkort för de två dagarna i backen
  • Boende
  • Mat och fika (glutenfritt och med hänsyn till annan specialkost)
  • Bussresor
Vem kan delta?

Medlemmar i SCUF mellan 15-29 år.

Vill du åka med en kompis som inte är medlem? Du kan föreslå att hen blir det! Man behöver inte ha celiaki (glutenintolerans) för att vara med, och det är helt gratis. Bli medlem här.

Busstider

SCUF har hyrt en buss med chaufför som kommer köra oss till och från lägret. Denna avgår från Stockholm Central kl 12:00 på torsdagen, och avgår sedan från Vasabyn i Lindvallen samma tid på söndagen.
Både på dit- och tillbakavägen kommer bussen göra två stopp, ett i Avesta och ett i Mora. Det går bra att hoppa på bussen antingen i Stockholm, Avesta eller Mora. Meddela så snart som möjligt när du/ni vet hur ni kommer ta er till och från lägret.

Lindvallen

Lindvallen är Sälens största skidområde med totalt 48 liftar och 49 pistar. Vasabyn är en mysig stugby i Lindvallen och har nära till liftar och backar.

Vasabyn i Lindvallen, Sälen

Detaljer

Börjar:
23 januari
Slutar:
26 januari
Pris:
1000kr

Plats

Sälen
Sälen, Sverige + Google Map

Arrangör

SCUF
Telefon:
073 695 33 46
E-post:
info@scuf.se
Webbplats:
www.scuf.se